Red uw controlekamer van valse detecties.

Geen valse alarmen betekent minder werk en minder kosten voor uw controlekamers. Omdat alleen menselijke detecties door de filter komen, hebben uw operatoren ook meer tijd om echte bedreigingen te voorkomen. Iedereen wint.

product bottom hero

Trotse partner van:

alarm graph

Hoe werkt Secury360?

Hoe werkt Secury360 visual

On-premise cameras

Koppel de S360 box aan een (bestaand) camerabewakingssysteem en transformeer het tot een proactieve buitendetectieoplossing.

Secury360

De S360 box is voorzien van onze Edge A.I., die door deep learning geleidelijk aan het terrein leert kennen. Deze analyseert ter plaatse de videobeelden, en doet een eerste filtering van potentiele meldingen.

Meldkamer

Voor dat de meldingen doorgestuurd worden naar de meldkamer doet onze Cloud A.I. een laatste check. Zo garanderen we vanaf de installatie 0 valse meldingen. En dat is nog maar het begin.

Kerncijfers

Geen valse meldingen meer dankzij Edge & Cloud AI

In de wereld van videobewaking is een van de belangrijkste voordelen van Edge computing de mogelijkheid om geavanceerde analyses uit te voeren met behulp van kunstmatige intelligentie en deep learning in of nabij de camera's zelf.

De Edge A.I. leert geleidelijk het terrein kennen, leert en wordt geleidelijk beter in het herkennen van indringers. De nauwkeurigheid neemt na verloop van tijd toe en het aantal valse alarmen neemt voortdurend af, totdat de Secury360 box valse alarmen perfect filtert. Tot dan komt onze cloud A.I. te hulp en filtert nogmaals alle alarmen die voorbij de box komen.

Bekijk onze Edge AI Whitepaper (EN)
Hoe werkt Secury360 gif
Partner handshake GIF

Enkel de beste installatiepartners.

Wij zijn ervan overtuigt dat de juiste beveiliging wordt ondersteund door een ecosysteem van belanghebbenden die streven naar uitmuntendheid. Daarom werken we enkel met gecertificeerde en reputabele installatie partners.

We bouwen in elk land een netwerk van geselecteerde partners. Wil jij ook deel uitmaken van de toekomst van de beveiligingswereld?

Ontdek onze partners

Integeren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De Secury360 box software is compatibel met alle soorten camera's - ze hoeven niet eens slim te zijn. Zolang ze high definition zijn, kan men aan de slag!

Wij integreren ook met verschillende video management systemen (VMS), en de hardware van de box kan worden gebruikt om uw VMS-systeem te draaien.

Wordt meldkamer partner
Eenvoudig integereren image

Traditionele buitendetectiesystemen hebben het nadeel dat ze enorm veel valse meldingen genereren. Door de dubbele filtering door de Secury360 Edge en Cloud AIs is dit geen issue meer. Of toch niet voor onze meldkamers!

Marc van de Remoortere, Securitas operations center directeur

Bekijk alle testimonials

Waarom je best voor Secury360 kiest

Secury360 box render
Accurate icon

Ongeëvenaarde nauwkeurigheid

Ons tweedelig A.I. filtersysteem garandeert 99,998% nauwkeurige menselijke detecties.

Install icon

Gemakkelijk te installeren en te onderhouden

De Secury360 box is ongelooflijk compact, waardoor hij gemakkelijk te installeren is. Hij kan ook op afstand worden geüpdatet, waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

Lage bandbreedte icon

Laag bandbreedteverbruik

Het grootste deel van de analyse gebeurt ter plaatse, en alle potentiële detecties worden als videoclips van 10 seconden naar de meldkamer gestuurd.

NO PC needed to format icon

PC op locatie is optioneel

Onze Windows-gebaseerde oplossing vereist geen on-site PC. U heeft enkel  camera's, de POE switch en een 4g router nodig.

camera icon
Proactief
Wij detecteren iedere persoon in de beveiligde zone rond uw woning of gebouw. Ons systeem heeft enkele seconden nodig om met 100% zekerheid te zeggen of het over een persoon gaat.
accurate icon
Accuraat - dankzij A.I.
De S360 box is voorzien van onze Edge A.I., die door deep learning geleidelijk aan het terrein leert kennen. Deze analyseert ter plaatse de videobeelden, en doet een eerste filtering van potentiele meldingen.
community icon png
Community
Hoewel onze A.I. een eerste filtering doet op detecties kunnen er valse meldingen doorkomen... maar dankzij onze getrainde en gecertificeerde community heb je hier geen last van. In de eerste periode na installatie staan zij in voor de verificatie van detecties, en trainen de Edge A.I. bij. Zo zijn we vanaf de installatie 100% accuraat, zonder valse meldingen.
professional approach icon
Professioneel
Wij bouwen ons platform op basis van professionele beveiligingscamera’s en in samenwerking met betrouwbare technologie partners. Onze oplossing wordt enkel door gecertificeerde lokale professionele installateurs geïnstalleerd.
easy to use icon
Eenvoudig in gebruik
Als de klant al een alarm systeem heeft connecteren wij onze S360 box hierop. Op die manier kan het via het alarm worden geactiveerd. Samen met de installateur van uw alarm systeem kan je er dan voor kiezen om onze applicaties te activeren via een code klavier, een badge of de app van het alarm systeem.
tag icon
Prijs model
Wij geloven niet in een variabele prijs waar je als klant betaald voor iedere valse melding. Onze klanten betalen een vast bedrag per maand voor een professionele buiten detectie door middel van onze A.I. en een 24/7 werkende community.
B2B icon
Woning en bedrijfspand
Van particuliere woning tot bedrijfspand, we kunnen elke afgesloten oppervlakte beveiligen langs de buitenkant van het pand beveiligen.

Prijzen zijn eenvoudig. En transparant.

Onze prijzen zijn duidelijk, eerlijk & opgezet met de klant voorop. Naast onze eerlijke prijzen bieden we elke klant Garantie360. Dat wil zeggen dat de we de volledige verzekeringsfranchise terugbetalen indien er toch een inbraak plaats vindt met Secury360 geïnstalleerd.

€9,99
maandelijks per camera
  • Betaal enkel voor de camera’s
  • Automatisch gelinkt aan onze globale, gecertificeerde community
  • Zet je camera's aan en uit met de app of je alarmsysteem.
€999
voor de module
  • Koppel tot zes camera's aan een module
  • State-of-the-art technologie aan boord
  • Gebruik verschillende extra inputs en outputs om extra zones te creëren
angle bg yellowlight
angle bg yellowlight