Red uw controlekamer van valse detecties.

Verminder valse alarmen en verbeter de efficiëntie in controlekamers met Secury360. Onze S360-box transformeert beveiligingssystemen in hoogwaardige perimeterdetectieoplossingen, waardoor groei en innovatie voor jouw controlekamer worden gestimuleerd.

Boek je demonstratie
product bottom hero

Trotse partner van:

alarm graph

S360 Box: De betrouwbare partner voor controlekamer efficiëntie

In de wereld van controlekameroperaties fungeert de Secury360-box als een geavanceerd waarschuwingssysteem, dat helpt bij het vermijden van de lawine van valse alarmen.

Ons geavanceerde alarmsysteem integreert naadloos met bestaande camerasurveillance-systemen en transformeert ze tot proactieve, hoogprecieze perimeterdetectietools die valse alarmen lokaal filteren voordat ze uw controlekamer bereiken. Met onze innovatieve technologie kan het team zich richten op de echte bedreigingen, wat de operationele efficiëntie en effectiviteit verbetert.

boek je demonstratie

Geen valse meldingen meer dankzij Edge & Cloud AI

In de wereld van videobewaking is een van de belangrijkste voordelen van Edge computing de mogelijkheid om geavanceerde analyses uit te voeren met behulp van kunstmatige intelligentie en deep learning in of nabij de camera's zelf.

De Edge A.I. leert geleidelijk het terrein kennen, leert en wordt geleidelijk beter in het herkennen van indringers. De nauwkeurigheid neemt na verloop van tijd toe en het aantal valse alarmen neemt voortdurend af, totdat de Secury360 box valse alarmen perfect filtert. Tot dan komt onze cloud A.I. te hulp en filtert nogmaals alle alarmen die voorbij de box komen.

lees onze control room whitepaper
Eenvoudig integereren image

Traditionele buitendetectiesystemen hebben het nadeel dat ze enorm veel valse meldingen genereren. Door de dubbele filtering door de Secury360 Edge en Cloud AIs is dit geen issue meer. Of toch niet voor onze meldkamers!

Marc van de Remoortere, Securitas operations center directeur

Bekijk alle testimonials

Secury360's impact op controlekamers

Accurate icon png

Efficiëntie door precisie

Our S360 box dramatically cuts down on false alarms, significantly lightening the burden for operators and amplifying operational efficiency.

professional approach icon

Omzetgroei door samenwerking

Wij bieden integratie- en licentiepartnerships aan waarmee controlekamers nieuwe inkomstenkanalen kunnen ontdekken en de zichtbaarheid in hun operaties kunnen verbeteren.

Naadloze integratie

Secury360 integreert moeiteloos in uw controlekamer met behulp van onze verfijnde API's, en wij nemen het zware werk voor onze rekening.

Automated icon

Verbeterde workflow

We integreren ook naadloos VMS-systemen zoals Network Optix, zodat het perfect aansluit op uw bestaande werkprocessen.

Met Secury360 ben je niet zomaar een controlekamer - je bent een pionier in de voortdurend veranderende wereld van beveiligingsoperaties.

Boek een demo

Ervaar het verschil van Secury360 zelf. Boek een demo en start de reis naar ongeëvenaarde beveiliging en efficiënt beheer.

Prijzen zijn eenvoudig. En transparant.

Onze prijzen zijn duidelijk, eerlijk & opgezet met de klant voorop. Naast onze eerlijke prijzen bieden we elke klant Garantie360. Dat wil zeggen dat de we de volledige verzekeringsfranchise terugbetalen indien er toch een inbraak plaats vindt met Secury360 geïnstalleerd.

€9,99
maandelijks per camera
  • Betaal enkel voor de camera’s
  • Automatisch gelinkt aan onze globale, gecertificeerde community
  • Zet je camera's aan en uit met de app of je alarmsysteem.
€999
voor de module
  • Koppel tot zes camera's aan een module
  • State-of-the-art technologie aan boord
  • Gebruik verschillende extra inputs en outputs om extra zones te creëren
angle bg yellowlight
angle bg yellowlight