100% accurate buitendetectie.
0 valse meldingen.

Koppel de Secury360 box aan elk camerasysteem en laat er revolutionaire artificiële intelligentie op los. Zo upgrade je het tot een 100% accurate buitendetectiesysteem.  Zeg valse meldingen vaarwel.

Secury360 B2B & B2C imageSecury360 functional image

Beveiliging op maat voor eindgebruikers


Secury360 is je wachter die bedreigingen voorziet en afschrikt voordat ze je bereiken. Onze S360 box anticipeert op bedreigingen en pakt deze aan, zodat je gemoedsrust verzekerd is.

Book je demo
Secury360 scheduling illustration
product bottom hero

Trotse partner van:

alarm graph

Werven in veilige handen met Secury360

De bouwsector vereist specifieke beveiligingsoplossingen vanwege de unieke uitdagingen waarmee werven worden geconfronteerd. Secury360 biedt geavanceerde bewaking, detectie en toegangsbeheer om werven te beschermen. We begrijpen de waarde van bouwapparatuur en het belang van projectcontinuïteit. Ontdek hoe Secury360 de veiligheid van werven versterkt.

secury360 voor werven
Zonnepaneelpark beveiligen

Beveiliging voor zonnepaneelparken: bescherming je duurzame investering optimaal

Zonnepaneelparken spelen een cruciale rol in de overgang naar hernieuwbare energie. Secury360 begrijpt de waarde en kwetsbaarheid van zonnepaneelparken.

Onze oplossing is ontworpen om deze investering te beschermen tegen diefstal, vandalisme en ongeautoriseerde toegang. Ontdek hoe Secury360 de veiligheid van je zonnepaneelpark verzekert en zo je duurzame toekomst veiligstelt.

secury360 voor zonnepaneelparken

Bescherm autoparken en showrooms

Bij Secury360 begrijpen we de aanzienlijke waarde van je inventaris en voertuigen. Onze beveiligingsoplossing is ontworpen om je showroom, voorraad en voertuigen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Met een combinatie van geavanceerde bewakingscamera's gekoppeld aan onze revolutionaire Secury360 technologie, bieden we een totaaloplossing om de veiligheid en beveiliging van je autohandel te verbeteren. Ontdek hoe Secury360 de beveiliging naar een hoger niveau tilt.

secury360 voor autohandelaars

Thuisbeveiliging op zijn best: bescherming je gezin en terrein

Je huis is je toevluchtsoord, en de veiligheid van je gezin heeft de hoogste prioriteit. Secury360 biedt een extra laag beveiliging aan om je gemoedsrust te verzekeren. Onze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat je huis en dierbaren beschermd blijven. Ontdek hoe Secury360 je huis en gezin veilig houdt, 24/7.

secury360 voor woningen
Betaalbaar
Accuraat
Proactieve
Beschrijving
Camera & alarm
CCTV afbeeldingCCTV alarm icon
check icon
check icon
icon x
Een goede oplossing, maar al te vaak ‘vijgen na pasen’.
Thermische camera & alarm
CCTV camera icon 3CCTV alarm icon
icon x
check icon
check icon
Minder last van valse meldingen, maar wel erg duur in prijs.
Camera & detectie systeem
CCTV afbeeldingaccuracy icon
check icon
icon x
check icon
Eerder betaalbaar, hoewel installatie complex kan zijn. Vaak last van valse meldingen.
Camera + Secury360
CCTV afbeeldingaccuracy icon
orange check
orange check
orange check
Betaalbaar, hoge AI accuraatheid en vooral: proactief door koppeling aan uw alarmsysteem.

Waarom eindgebruikers voor Secury360 kiezen

Uitgebreide bescherming

Met Secury360 voorkom je zowel fysieke als emotionele schade door criminaliteit effectief te voorkomen voordat het gebeurt.

Ongeëvenaarde gebruiksgemak

Onze oplossing voor perimeterdetectie is intuïtief en gebruiksvriendelijk ontworpen en biedt een naadloze gebruikerservaring.

Een investering in de toekomst

Kiezen voor Secury360 is investeren in een oplossing die is ontworpen om zich aan te passen en mee te evolueren met het steeds veranderende beveiligingslandschap, zodat u verzekerd bent van blijvende waarde.

Vroeger had ik wekelijks 2 tot 3 valse alarmen met het traditioneel alarmsysteem. Sinds de installatie van de camerabewaking met Secury360 hoor ik de installateur bijna niet meer en dat is positief.

Wouter Eeckeleers, Regio manager Group Jennes

Bekijk alle referentiecases

Bedankt voor je interesse in de Secury360 voor (mobiele) werfbeveiliging white paper!