Ons product

Gepatenteerd en pro-actief beveiligingssysteem met lokale A.I. die steeds wordt bij getraind en ondersteund wordt door een community van security professionals. Voor zowel woningen als bedrijfspanden.

s360 box witte achtergrond
product bottom hero
camera icon
Proactief
Wij detecteren iedere persoon in de beveiligde zone rond uw woning of gebouw. Ons systeem heeft enkele seconden nodig om met 100% zekerheid te zeggen of het over een persoon gaat.
accurate icon
Accuraat - dankzij A.I.
De S360 box is voorzien van onze Edge A.I., die door deep learning geleidelijk aan het terrein leert kennen. Deze analyseert ter plaatse de videobeelden, en doet een eerste filtering van potentiele meldingen.
community icon png
Community
Hoewel onze A.I. een eerste filtering doet op detecties kunnen er valse meldingen doorkomen... maar dankzij onze getrainde en gecertificeerde community heb je hier geen last van. In de eerste periode na installatie staan zij in voor de verificatie van detecties, en trainen de Edge A.I. bij. Zo zijn we vanaf de installatie 100% accuraat, zonder valse meldingen.
professional approach icon
Professioneel
Wij bouwen ons platform op basis van professionele beveiligingscamera’s en in samenwerking met betrouwbare technologie partners. Onze oplossing wordt enkel door gecertificeerde lokale professionele installateurs geïnstalleerd.
easy to use icon
Eenvoudig in gebruik
Als de klant al een alarm systeem heeft connecteren wij onze S360 box hierop. Op die manier kan het via het alarm worden geactiveerd. Samen met de installateur van uw alarm systeem kan je er dan voor kiezen om onze applicaties te activeren via een code klavier, een badge of de app van het alarm systeem.
tag icon
Prijs model
Wij geloven niet in een variabele prijs waar je als klant betaald voor iedere valse melding. Onze klanten betalen een vast bedrag per maand voor een professionele buiten detectie door middel van onze A.I. en een 24/7 werkende community.
B2B icon
Woning en bedrijfspand
Van particuliere woning tot bedrijfspand, we kunnen elke afgesloten oppervlakte beveiligen langs de buitenkant van het pand beveiligen.

Hoe werkt Secury360?

Hoe werkt Secury360 visual

On-premise cameras

Koppel de S360 box aan een (bestaand) camerabewakingssysteem en transformeer het tot een proactieve buitendetectieoplossing.

Secury360

De S360 box is voorzien van onze Edge A.I., die door deep learning geleidelijk aan het terrein leert kennen. Deze analyseert ter plaatse de videobeelden, en doet een eerste filtering van potentiele meldingen.

In de eerste periode na de installatie helpt onze community van security professionals de Edge A.I. op weg door twijfelgevallen te verifiëren.

Meldkamer

Voor dat de meldingen doorgestuurd worden naar de meldkamer doet onze Cloud A.I. een laatste check. Zo garanderen we vanaf de installatie 0 valse meldingen. En dat is nog maar het begin.

Beheer installaties met het Secury360 Partner Portal

Als partner krijg je toegang tot ons exclusief partner portal. Beheer eenvoudig al uw installaties, krijg status updates, voer remote updates uit en calibreer camera allemaal via het portal.

Boek je demonstratie
Edge A.I. bijtrainen

Gedragsanalyse dankzij
deep learning

Op termijn zal ook gedragsanalyse mogelijk zijn. Op basis van gedrag zal de A.I. kunnen inschatten of iemand kwade intenties heeft. Klinkt zeer sci-fi, maar is wel handig om de postbode van een pakjesdief te onderscheiden. Nog een leuk gevolg van gedragsanalyse is dat het systeem in principe nooit meer op en afgezet moet worden.

Boek je demonstratie

Set it & Forget it

Uiteindelijk zal de Secury360 oplossing een stand van “set it & forget it” bereiken: eigenaren zetten het een keer aan, en denken daarna enkel aan Secury360 wanneer het proactief kwade intenties afweert.

Of ze onze app gebruiken om opgenomen clips te bekijken of live de situatie in de gaten te houden.

Boek je demonstratie
Set it & forget it image

Prijzen zijn eenvoudig. En transparant.

Onze prijzen zijn duidelijk, eerlijk & opgezet met de klant voorop. Naast onze eerlijke prijzen bieden we elke klant Garantie360. Dat wil zeggen dat de we de volledige verzekeringsfranchise terugbetalen indien er toch een inbraak plaats vindt met Secury360 geïnstalleerd.

€9,99
maandelijks per camera
  • Betaal enkel voor de camera’s
  • Automatisch gelinkt aan onze globale, gecertificeerde community
  • Zet je camera's aan en uit met de app of je alarmsysteem.
€999
voor de module
  • Koppel tot zes camera's aan een module
  • State-of-the-art technologie aan boord
  • Gebruik verschillende extra inputs en outputs om extra zones te creëren
angle bg yellowlight
angle bg yellowlight