Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op vaakgestelde vragen.

product bottom hero

Hoe werkt Secury360?

Hoe weet men of er iemand in de beveiligde zone is geweest?
arrow down

Via de secury360 app wordt men steeds op de hoogte gehouden van de werking van ons systeem. Ook als de Edge A.I. en meldkamer zou bevestigen dat er iemand op de locatie is geweest kan je via de app deze beelden terugkijken.

Zijn er nog aparte camera’s nodig?
arrow down

Secury360 kan gekoppeld worden aan (bijna) enkel bestaand camerasysteem, maar voorziet zelf geen camera's. Hier vertrouwen we op onze installatiepartners om eindklanten te voorzien van een camerasysteem dat past bij de eisen van de klant.

Onze oplossing zorgt er wel voor dat alle beelden worden geregistreerd. Deze beelden kunnen terug gekeken worden via de app.

Kan men bestaande camera’s gebruiken?
arrow down

Wij zijn niet camera afhankelijk, maar om de kwaliteit zeker te garanderen prefereren we een aantal modellen van camera’s op ons platform (zie onze technologiepartners). Binnenkort zal onze S360 box gekoppeld kunnen worden op eender welke camera.

Wie installeert deze oplossing?
arrow down

Wij kiezen ervoor om met een selecte groep installateurs te werken dewelke volledig opgeleid zijn voor onze product. Op die manier kunnen we garanderen dat het volgens de regels van de kunst gebeurt, en wij garant kunnen staan voor een professionele oplossing.

Heeft u vragen over installatie?

Hoeveel camera's heb ik nodig?
arrow down

Wij werken per land enkel met professionele beveiligingsinstallateurs samen. Deze zullen per locatie een inschatting maken van de te beveiligen locaties en het aantal camera's die daarvoor nodig zijn.

Hoe zit het met de privacy van de eindklant?
arrow down

Privacy is zeer belangrijk. Beelden worden enkel door onze A.I. beoordeeld op het moment dat het alarmsysteem actief is. Daarnaast worden camerabeelden ook enkel doorgestuurd naar een erkende alarm centrale op het moment dat u als eindklant dit aan geeft via de app of uw alarm paneel.

Wie zijn de personen in de community van security professionals?
arrow down

Dit zijn medewerkers van een erkende alarmcentrale. Door hun 24/7 service zijn dit altijd in staat snel en accuraat te reageren op een eventueel misdrijf.

Heeft u vragen over garanties en werkzaamheid?

Heeft u vragen over garanties en werkzaamheid?
arrow down

Installateur:

Wij zijn ervan overtuigd dat onze oplossing geen fouten maakt of valse detecties door laat. Indien wij toch meer dan 3 valse detecties in een maand door laat(niet mensen in het beeld) zal onze dienst deze maand gratis werken.

Hoe weet ik of dit systeem niet verouderd?
arrow down

Als een eindklant een S360 box aanschaft wordt deze regelmatig geüpdate zonder dat de installateur er iets voor moeten doen. Op die manier zorgen wij ervoor dat de eigenaren van een Secury360 systeem altijd optimaal beschermd zijn.

Wat brengt de toekomst?
arrow down

Wij zijn ervan overtuigd dat we onze oplossing zo slim krijgen dat we enkel inbrekers zullen detecteren op een automatische manier. Op termijn zal het zelfs niet meer nodig zijn om het alarm aan of uit te zetten, omdat onze oplossing zichzelf heeft aangeleerd wie de eigenaar of bezoeker van het pand is en wie de potentieel inbreker is. Voorlopig zijn dit helaas nog milestones op onze roadmap, en nog geen realiteit.