Omarm de toekomst van beveiligingsdistributie

Ontdek met Secury360 een geheel nieuwe wereld van distributiemogelijkheden. Als distributeur ben jij de levensader voor installateurs die de grenzen van beveiligingsinnovatie verleggen. Secury360 is meer dan alleen een product; het opent de deur naar het vormgeven van de toekomst van beveiligingstechnologie en het stimuleren van jouw bedrijf naar ongekende hoogten.

Boek je demonstratie
product bottom hero

Trotse partner van:

Bereik nieuwe omzetpieken met de S360 box

Maak een transformerende reis in de distributie met de Secury360 Box. Het gaat verder dan alleen een beveiligingsoplossing; het is de poort tot duurzame omzetgroei. Bij elke verkochte box worden licenties geleverd die blijvende inkomstenstromen voor distributeurs opleveren. Dit innovatieve bedrijfsmodel zorgt voor blijvend succes en maakt van Secury360 de basis van jouw bloeiende distributieonderneming.
Ontdek meer

Secury360 als symbool van vooruitgang

Secury360 overstijgt het label van hardware en software-bedrijf; het is een symbool van innovatie en vooruitgang in de beveiligingsindustrie. Ontworpen voor een diverse markt, richt het zich op installateurs die streven naar het bieden van de top van beveiligingsoplossingen en op controlekamers die streven naar verbeterde efficiëntie en lagere kosten. Secury360 resoneert met partners die op zoek zijn naar innovatie.
Ontdek meer

Klanten die tijd nemen om het verhaal van S360 te doorgronden en de werkende demo te zien zijn meteen overtuigd. If you see it, you buy it… zeggen we hier wel in de wandelgangen.

Jan de Wilder, CCO GDW Security

Bekijk alle testimonials
Jan de Wilder testimonial image

Jouw positie als essentiële schakel

professional approach icon
Jouw cruciale rol
Als distributeur overbrug je de kloven in de industrie door klanten te verbinden met baanbrekende oplossingen die de beveiliging verbeteren. De S360 box is jouw middel om de evolutie van de industrie aan te sturen.
De toekomst vormgeven
Geef jouw klanten de kracht van de S360 box om normen opnieuw vorm te geven. Rust hen uit met geavanceerde tools die veiligheid garanderen en gemoedsrust herdefiniëren.
unique icon
Een buitengewone toevoeging
Verhoog de waarde van jouw portfolio met de Secury360 en onderscheid jezelf in een competitieve markt. Transparante prijzen en onwankelbare kwaliteit stellen klanten gerust die technologische horizonten verkennen.
preventive icon
Welvaart en innovatie
Secury360 stelt je in staat om voor welvaart te zorgen in een veranderende industrie, verder dan alleen beveiliging. Samen leiden we een nieuw tijdperk in de beveiliging, transformeren we landschappen en vormen we een progressieve toekomst voor de industrie.

Klaar om beveiliging te revolutioneren?

Deze reis gaat niet alleen om producten. We willen nieuwe normen stellen en de toekomst van beveiliging vormgeven. Meld je aan voor een demo en ga mee op weg naar superieure veiligheid en controle, met begeleiding van onze experts.

Prijzen zijn eenvoudig. En transparant.

Onze prijzen zijn duidelijk, eerlijk & opgezet met de klant voorop. Naast onze eerlijke prijzen bieden we elke klant Garantie360. Dat wil zeggen dat de we de volledige verzekeringsfranchise terugbetalen indien er toch een inbraak plaats vindt met Secury360 geïnstalleerd.

€9,99
maandelijks per camera
  • Betaal enkel voor de camera’s
  • Automatisch gelinkt aan onze globale, gecertificeerde community
  • Zet je camera's aan en uit met de app of je alarmsysteem.
€999
voor de module
  • Koppel tot zes camera's aan een module
  • State-of-the-art technologie aan boord
  • Gebruik verschillende extra inputs en outputs om extra zones te creëren
angle bg yellowlight
angle bg yellowlight