De drijvende krachten achter Secury360

Iedereen kan een revolutionair idee hebben. Slechts weinigen hebben de visie, netwerk, ervaring en middelen om een revolutionair idee werkelijkheid te laten worden. Daar hoeven wij ons bij Secury360 geen zorgen om te maken, want we hebben een management team en advies raad opgesteld om U tegen te zeggen.

Team icon

Het management team

Over ons

Het einde van inbraken.

Met Secury360 maken we inbraken vermijden betaalbaar voor een groot doelpubliek. We zetten ons bewust af tegen de laxe houding van de beveiligingsindustrie, het gebrek aan kwaliteitsgarantie en klantgericht.

Secury360 B2B & B2C imageSecury360 functional image

Frederick Jacobs

profile angle 2profile angle
Founder & CEO
Frederick is de oprichter van Secury360 en waakt over de strategie en de missie van het bedrijf. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in camerabeveiliging. Hij is ervan overtuigd dat alles beter kan en daagt bestaande beveiligingsoplossingen uit om beter te maken en gebruiksvriendelijker. Hij heeft Secury360 opgestart omdat hij er sterk van overtuigd was dat de huidige oplossingen achterhaald en verouderd waren. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en internationale uitbreiding.

Wouter Uten

profile angle 2profile angle
Co-founder & Strategic advisor
Wouter is een ondernemer met verschillende bedrijven en ervaring als directeur van een internationaal en een snel groeiend bedrijf. Als jonge ondernemer heeft Wouter een softwarebedrijf succesvol gemaakt met meer dan 50 medewerkers over heel de wereld. Als pragmatische en hands-on manager heeft Wouter ervaring in het afstemmen van teams op een strategische visie, dit zowel voor technische, operationele als sales talenten in een snelgroeiend bedrijf.

Bart Verstrynge

profile angle 2profile angle
Co-founder & Technical advisor
Bart is de technische mede-oprichter van Secury360. Als software ontwikkelaar, architect & manager kijkt hij terug op een aantal sterke ervaringen in productontwikkeling. Hij is gepassioneerd over het bouwen van dingen van de grond af op de best mogelijke manier, terwijl pragmatisch te blijven in zijn aanpak. Ondersteund door een ingenieursdiploma in informatica en een specialisatie in AI, bracht hij het grootste deel van zijn professionele leven door in software engineering, cloud computing & AI. Bij Secury360 beheert Bart het technische team en definieert hij de aanpak om onze technische uitdagingen te verslaan en onze doelen te bereiken.

Zij geloven in ons

Advies raad

Ismaël Ben-Al-Lal

profile angle 2profile angle
Ondernemer, Aandeelhouder

Ismaël is een enthousiaste ondernemer met een passie voor innovatie. Als oprichter en CEO van meerdere techbedrijven, die wereldwijd actief zijn ( iLumen), is hij blij dat hij een adviserende rol heeft in dit innovatieve bedrijf.

Rik Fransens

profile angle 2profile angle
CEO & Co-Founder van Apixa, Aandeelhouder

Rik Fransens is founder en CEO van APIXA, dat gespecialiseerd is in het oplossen van uitdagende computervisieproblemen. De match met Secury360 is dus evident. Tot APIXA's klanten behoren gerenommeerde internationale spelers, hightech nichespelers en een reeks andere organisaties.

Peter Croonen

profile angle 2profile angle
Ondernemer, Voorzitter KRC Genk, Aandeelhouder

Voor voetbal liefhebbers vereist Peter Croonen geen introductie. Naast zijn rol als voorzitter van KRC Genk, is Peter aandeelhouder van een hele reeks succesvolle bedrijven zoals Bioracer, XenomatiX, Reskin, Continuum, APIXA en Tracs Systems. Het nieuwste bedrijf in zijn indrukwekkend portfolio? Secury360.

Peter Van Eylen

profile angle 2profile angle
CEO van LED Techno, Aandeelhouder

Peter's focus op kennis, service en het begrijpen van mensen heeft Led Techno getransformeerd tot een internationaal succesvol en toonaangevend bedrijf. "Het strategisch begrijpen wat je klant nodig heeft, dat is absoluut de voorwaarde tot succes", aldus Peter. Deze waardes zitten ook ingebakken in Secury360, een perfecte match dus!