Over ons

Het einde van inbraken.

Met Secury360 maken we inbraken vermijden betaalbaar voor een groot doelpubliek. We zetten ons bewust af tegen de laxe houding van de beveiligingsindustrie, het gebrek aan kwaliteitsgarantie en klantgericht.

Secury360 functional image

Frederick Jacobs

profile angle 2profile angle
Founder & CEO
Frederick is de oprichter van Secury360 en waakt over de strategie en de missie van het bedrijf. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in camerabeveiliging. Hij is ervan overtuigd dat alles beter kan en daagt bestaande beveiligingsoplossingen uit om beter te maken en gebruiksvriendelijker. Hij heeft Secury360 opgestart omdat hij er sterk van overtuigd was dat de huidige oplossingen achterhaald en verouderd waren. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en internationale uitbreiding.

Wouter Uten

profile angle 2profile angle
Co-founder & Strategic advisor
Wouter is een ondernemer met verschillende bedrijven en ervaring als directeur van een internationaal en een snel groeiend bedrijf. Als jonge ondernemer heeft Wouter een softwarebedrijf succesvol gemaakt met meer dan 50 medewerkers over heel de wereld. Als pragmatische en hands-on manager heeft Wouter ervaring in het afstemmen van teams op een strategische visie, dit zowel voor technische, operationele als sales talenten in een snelgroeiend bedrijf.

Bart Verstrynge

profile angle 2profile angle
Co-founder & Technical advisor
Bart is de technische mede-oprichter van Secury360. Als software ontwikkelaar, architect & manager kijkt hij terug op een aantal sterke ervaringen in productontwikkeling. Hij is gepassioneerd over het bouwen van dingen van de grond af op de best mogelijke manier, terwijl pragmatisch te blijven in zijn aanpak. Ondersteund door een ingenieursdiploma in informatica en een specialisatie in AI, bracht hij het grootste deel van zijn professionele leven door in software engineering, cloud computing & AI. Bij Secury360 beheert Bart het technische team en definieert hij de aanpak om onze technische uitdagingen te verslaan en onze doelen te bereiken.

Davy Meybos

profile angle 2profile angle
Lead Developer
Davy is een zeer gemotiveerde full stack software engineer met een sterke Microsoft .NET achtergrond. Hij houdt van technische innovatie, het realiseren van nieuwe ideeën en het oplossen van complexe problemen. Bij Secury360 is hij Lead Developer en is hij verantwoordelijk voor het gehele systeemontwikkelingsproces: van analyse en ontwikkeling tot uitrollen en onderhouden

Ismaël Ben-Al-Lal

profile angle 2profile angle
Shareholder & Strategic advisor
Ismaël is een enthousiaste ondernemer met een passie voor innovatie. Als oprichter en CEO van meerdere techbedrijven, die wereldwijd actief zijn, is hij blij dat hij een adviserende rol heeft in dit innovatieve bedrijf.