Blog

Secury360: 100% Made in Belgium

In deze blog duiken we in het hart van Secury360 en verkennen we het fascinerende verhaal van hoe het een waar "Made in Belgium" succesverhaal is geworden.

Lees het artikel
oranje arrow right

Secury360 genomineerd voor de 2023 Detektor International Award

Onze Secury360 Box staat in de schijnwerpers! We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze baanbrekende beveiligingsoplossing is genomineerd voor de 2023 Detektor International Award. Ontdek waarom onze S360 Box de aandacht heeft getrokken van experts in de industrie en wat deze nominatie voor ons betekent.

Lees het artikel
oranje arrow right

Vereenvoudigde beveiliging: Secury360's compatibiliteit met topcameramerken

Ontdek de compatibiliteit van Secury360 met toonaangevende cameramerken zoals Dahua, Hikvision, Bosch, Axis, Aviligon, i-PRO, Uniview en Vivotek. Met eenvoudige installatie en configuratie via de partner portal, biedt Secury360 een flexibele en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing die aansluit bij uw specifieke behoeften.

Lees het artikel
oranje arrow right

Verbeterde beveiliging op automatische piloot: Geofencing van Secury360 maakt het mogelijk

Gebruikers kunnen nu hun beveiligingssysteem automatisch activeren wanneer ze het pand verlaten, dankzij de integratie van geolocatie. Geofencing biedt een naadloze en gepersonaliseerde beveiligingservaring, waarbij handmatige activeringen en dubbele controles overbodig zijn. Secury360 blijft voorop lopen in de beveiligingsmarkt door innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van tech-savvy eindgebruikers.

Lees het artikel
oranje arrow right