Securitas

Meldkamers
Global

In het eerste kwartaal van 2022 integreerde Secury360 met de Belgische meldkamers van Securitas. Dankzij de integratie kunnen eigenaars van een Secury360-installatie voortaan kiezen voor Securitasvideo-verificatie. Nadat de Secury360 A.I. de beelden heeft gefilterd om er zeker van te zijn dat alleen personen of voertuigen worden gedetecteerd, verifieert de Securitasmeldkamer de beelden.

Faded partner and installer image

Traditionele buitendetectiesystemen hebben het nadeel dat ze enorm veel valse meldingen genereren. Door de dubbele filtering door de Secury360 Edge en Cloud A.i.s is dit geen issue meer. Of toch niet voor onze meldkamers!

 
 
Securitas
angle bg yellowlight

Wat moet je weten over de samenwerking tussen Secury360 en Securitas?

In het eerste kwartaal van 2022 integreerden onze Belgische meldkamers met Secury360. Dankzij de integratie kunnen eigenaars van een Secury360-installatie voortaan kiezen voor Securitasvideo-verificatie. Nadat de Secury360 A.I. de beelden heeft gefilterd om er zeker van te zijn dat alleen personen of voertuigen worden gedetecteerd, verifieren onze meldkamers de beelden.

Wat was je eerste indruk van Secury360?

We waren al vaag op de hoogte van Secury360 toen we benaderd werden door Frederick.  Veel van onze partners hadden lovende woorden over Secury360 en de oplossing voor perimeterdetectie. We zijn altijd op zoek naar partners die ons kunnen helpen extra waarde te bieden, en we waren geïntrigeerd door hun propositie. Na het zien van de demo waren we meer dan enthousiast om samen te werken!

Wat is voor Securitas, als wereldwijde marketleider, de meerwaarde van een samenwerking met een scale-up zoals Secury360?

Hoewel Securitas momenteel de wereldleider is, mogen we niet bij de pakken blijven zitten. We moeten blijven innoveren. Voor een groot bedrijf als Securitas zorgt de samenwerking met bedrijven als Secury360 ervoor dat we dat kunnen doen. Het is ook een signaal naar de industrie dat wij geloven in samenwerking en nieuwe opkomende technologieën. Maar het allerbelangrijkste: door samen te werken met Secury360 geloven we dat we onze partners de best mogelijke totaaloplossing kunnen bieden.

Waarom is Secury360 een goede aanvulling op andere buitendetectie oplossingen?

Traditionele buitendetectiesystemen hebben het nadeel dat ze enorm veel valse meldingen genereren. Voor onze meldkamers is dit uiteraard niet prettig, en voor de eindklant evenmin. Door de dubbele filtering door de Secury360 Edge en Cloud A.i.s is dit geen issue meer. Of toch niet voor onze meldkamers! Volgens ons waren het aantal valse meldingen ook de voornaamste bottleneck voor buitendetectie oplossingen, dus verwachten we dat Secury360 mogelijks dit marktsegment zal openbreken.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.