Verbeterde beveiliging op automatische piloot: Geofencing van Secury360 maakt het mogelijk

June 23, 2023

Secury360 heeft een revolutionaire update gelanceerd voor hun mobiele app: geofencing. Deze nieuwe functie tilt beveiligingscontrole naar nieuwe hoogten door de integratie van geolocatie. Gebruikers kunnen nu hun beveiligingssysteem automatisch activeren wanneer ze het pand verlaten, waardoor een vlekkeloze, zorgeloze ervaring wordt geboden.

Automatische beveiliging op maat:

Dankzij geofencing kunnen gebruikers afscheid nemen van handmatige activeringen of verwoede dubbele controles voordat ze vertrekken. Met behulp van geolocatie detecteert de app wanneer een gebruiker het pand verlaat en activeert automatisch het beveiligingssysteem. Dit zorgt voor een geavanceerde en gepersonaliseerde beveiligingservaring.

Naadloze integratie en gemoedsrust:

Geofencing integreert naadloos technologie en persoonlijke veiligheid. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat hun beveiliging op de automatische piloot staat wanneer ze het pand verlaten. Met deze geavanceerde functie biedt Secury360 een ongeëvenaarde gemoedsrust aan gebruikers.

Voortdurende innovatie:

Secury360 is voortdurend bezig met het verleggen van grenzen in de beveiligingsmarkt. De introductie van geofencing is een bewijs van hun toewijding aan het leveren van state-of-the-art oplossingen die voldoen aan de veranderende behoeften van tech-savvy eindgebruikers. Geofencing biedt een geautomatiseerde beveiligingsoplossing die perfect aansluit bij de moderne levensstijl.

Dankzij geofencing van Secury360 kunnen gebruikers een nieuwe dimensie van beveiliging ervaren. Deze innovatieve functie maakt automatische beveiliging op maat mogelijk, waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over het handmatig activeren van hun beveiligingssysteem bij het verlaten van het pand. Secury360 blijft voorop lopen in de beveiligingsindustrie door voortdurend te innoveren en geavanceerde oplossingen te bieden die inspelen op de behoeften van de gebruikers.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

Meer zoals dit: