Secury360 Limburgse Start-up van het jaar 2023

December 7, 2023

Secury360 heeft recentelijk de eer ontvangen om bekroond te worden als Limburgse Start-up van het Jaar. De prestigieuze prijs, uitgereikt door Limburg Start-Up (LSU), erkent het grensverleggende werk van Secury360 in de wereld van alarmsystemen. Met een baanbrekende technologie die artificiële intelligentie integreert, heeft Secury360 een alarmsysteem ontwikkeld dat niet alleen effectief inbraken detecteert, maar ook onderscheid maakt tussen echte bedreigingen en onschuldige gebeurtenissen.

Ongeëvenaarde innovatie in inbraakdetectie

Secury360 heeft indruk gemaakt op de jury van LSU met zijn innovatieve aanpak van inbraakdetectie. Het gebruik van artificiële intelligentie stelt het alarmsysteem in staat om nauwkeurig onderscheid te maken tussen een potentieel gevaarlijke situatie en een onschuldig voorval. Dit is een revolutie in de beveiligingsindustrie, waar traditionele systemen vaak kampen met vals alarm, veroorzaakt door huisdieren of andere onschuldige bewegingen.

De reis naar succes: van visie naar realiteit

Frederick Jacobs, met meer dan vijftien jaar ervaring als distributeur van beveiligingsoplossingen, richtte Secury360 op in 2019. Zijn visie op het overwinnen van de tekortkomingen van bestaande camerasystemen leidde tot de ontwikkeling van een unieke box die aan bestaande of nieuwe camerasystemen kan worden gekoppeld. Het vermogen om inbrekers te detecteren vóór een inbraak maakt Secury360 een pionier in innovatie.

Snelgroeiende impact: klanten, investeerders en toekomstplannen

Met meer dan 1.000 klanten op hun referentielijst, waarvan 55% kmo's, 25% particulieren en 20% bouwwerven, heeft Secury360 bewezen een breed scala aan markten te bedienen. Investeerders hebben het potentieel van het bedrijf erkend, wat resulteerde in succesvolle kapitaalrondes om de groei te versnellen. De ambitie van Frederick Jacobs om tegen 2026 meer dan 30.000 geïnstalleerde camera's te bereiken, getuigt van het doorzettingsvermogen en de vastberadenheid van Secury360.

Secury360's benoeming tot Limburgse Start-up van het Jaar is meer dan een erkenning; het is een bevestiging van hun toewijding aan innovatie in de beveiligingsindustrie. Het vermogen om het verschil te maken tussen een inbraak en een onschuldig incident, onderstreept de waarde van artificiële intelligentie in het verbeteren van traditionele beveiligingssystemen. Met een groeiende klantenbasis en ambitieuze toekomstplannen blijft Secury360 een prijswinnaar en een leider in de beveiligingssector.

Bekijk deze video en ontdek meer over Secury360:

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

Meer zoals dit: