Secury360 aan het woord op IFSEC

June 7, 2023

In een recent interview op IFSEC tussen Frederick Jacobs, de CEO van Secury360, en Patrick Mawson van Security on Screen draaide het gesprek om de baanbrekende technologie die Secury360 gebruikt om geavanceerde beveiligingsoplossingen te bieden. Dit boeiende gesprek wierp licht op de innovatieve aanpak van Secury360, dat edge AI en cloud AI combineert, waardoor de grenzen van beveiligingssystemen naar ongekende hoogten worden verlegd. Duik met ons mee in de fijne kneepjes van de geavanceerde technologie van Secury360 en het potentieel ervan om de beveiligingsindustrie te transformeren.

De kracht van edge AI

Secury360's toewijding aan het leveren van een revolutionair beveiligingsoplossing begint met de implementatie van edge AI. In tegenstelling tot traditionele systemen die alleen op cloudverwerking vertrouwen, brengt de technologie van Secury360 AI-mogelijkheden rechtstreeks naar de camera's, die in het veld worden ingezet. Door gebruik te maken van edge AI krijgen deze camera's real-time intelligentie, waardoor ze potentiële bedreigingen kunnen identificeren, afwijkingen kunnen detecteren en zelfs proactief kunnen reageren.

De integratie van edge AI verbetert het reactievermogen en de efficiëntie van beveiligingssystemen aanzienlijk. Met verwerking op de Secury360 box verminderen de oplossingen van Secury360 de afhankelijkheid van constante internetconnectiviteit en minimaliseren ze de latentie, waardoor bedreigingen snel en betrouwbaar worden gedetecteerd. Dit maakt niet alleen realtime monitoring mogelijk, maar maakt ook onmiddellijke actie mogelijk wanneer een inbreuk op de beveiliging wordt gedetecteerd, waardoor potentiële risico's effectief worden beperkt.

Cloud AI, de hersenen van de technologie

Hoewel edge AI als eerste verdedigingslinie dient, stopt de technologie van Secury360 daar niet. Secury360 gebruikt de kracht van cloud AI om de mogelijkheden van zijn beveiligingssystemen uit te breiden. Door gebruik te maken van de enorme rekenkracht die beschikbaar is in de cloud, kan Secury360 gegevens van verschillende camera's verzamelen en uitgebreide inzichten genereren.

Cloud AI stelt Secury360 in staat om enorme hoeveelheden gegevens te analyseren, waardoor deep learning en training van de algoritmen mogelijk wordt. Door de nauwkeurigheid van zijn modellen voortdurend te verfijnen en te verbeteren, zorgt Secury360 ervoor dat zijn systemen zich aanpassen aan veranderende omgevingen en opkomende bedreigingen. De combinatie van edge AI en cloud AI biedt het beste van twee werelden: real-time verwerking on the edge en robuuste analyse in de cloud.

Voordelen van Secury360's technologie

Secury360's unieke benadering biedt een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van conventionele oplossingen:

1. Snelle reactietijd: De integratie van AI aan de rand minimaliseert valse meldingen en maakt onmiddellijke detectie en reactie op beveiligingsbedreigingen mogelijk.

2. Verhoogde betrouwbaarheid: Door AI-mogelijkheden te decentraliseren naar randapparaten, behouden Secury360-systemen hun functionaliteit, zelfs als het internet uitvalt of de verbinding wordt onderbroken.

3. Voortdurende verbetering: Dankzij cloud AI kan Secury360 zijn algoritmen voortdurend trainen en verfijnen, waardoor de hoogste niveaus van nauwkeurigheid en aanpassingsvermogen worden gegarandeerd.

4. Kosteneffectief: Door AI-verwerking on the edge uit te voeren, optimaliseert Secury360 het bandbreedtegebruik en vermindert de behoefte aan uitgebreide cloudinfrastructuur, wat resulteert in kostenbesparingen voor bedrijven.

Secury360 in de toekomst

Met zijn innovatieve mix van edge AI en cloud AI is Secury360 een speerpunt in de transformatie van de beveiligingsindustrie. Naarmate de technologie voortschrijdt en beveiligingsrisico's zich ontwikkelen, zal de vraag naar intelligente en responsieve systemen alleen maar toenemen. Secury360's toewijding om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is in beveiligingsoplossingen plaatst hen in de voorhoede van deze opwindende evolutie.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

Meer zoals dit: