Secury360 kondigt integratie met Securitas aan

May 24, 2022

In het eerste kwartaal van 2022 integreerde Secury360 met de Belgische meldkamers van Securitas. Dankzij de integratie kunnen eigenaars van een Secury360 perimeterdetectieoplossing voortaan kiezen voor videoverificatie door Securitas. Nadat de Secury360 A.I. de beelden heeft gefilterd en ervoor zorgt dat alleen personen of voertuigen worden gedetecteerd, verifieert de Securitas meldkamer de beelden en kan ingrijpen wanneer nodig.


"We zijn erg enthousiast over de integratie met Secury360", zegt Marc van de Remoortere, Securitas operations center directeur in België. "We willen onze partners de best mogelijke totaaloplossing bieden en de samenwerking met Secury360 laat ons toe om dat te doen. Het dient ook als een signaal naar de industrie dat, hoewel we wereldleider zijn, we geloven in samenwerking en nieuwe opkomende technologieën."


"We zijn trots om Securitas te mogen verwelkomen bij ons steeds groter wordende partnernetwerk. " stelt Frederick Jacobs, oprichter & CEO van Secury360. "Degenen die onze oplossing in actie hebben gezien, weten dat we 'the real deal' zijn. Door de integratie met Securitas, een naam die over de hele wereld bekend is, voegen we nog meer legitimiteit toe aan onze claim dat we de toekomst van buitendetectie aan het bouwen zijn."  


Secury360 pakt het meest prominente probleem aan dat traditionele buitendetectiesystemen teistert: een enorm aantal valse alarmen. Deze zijn niet alleen onaangenaam en kostbaar voor systeemeigenaren, maar ook omslachtig voor meldkamers. Door de Secury360 box aan te sluiten op een camerasysteem, kunt u voorgoed afscheid nemen van valse alarmen. De Secury360 box bevat onze revolutionaire Edge AI die samen met onze Cloud AI zorgt voor 99,998% nauwkeurige perimeterdetectie.


Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

Meer zoals dit: