Uw klanten verdienen de toekomst van perimeterdetectie.

Sluit de Secury360 box aan op elk willekeurig camerasysteem en upgrade het naar een proactief perimeterdetectiesysteem met 99,998% detectienauwkeurigheid.

Zeg vaarwel tegen valse alarmen en hallo tegen een veiligere toekomst.

product bottom hero

Trotse partner van:

alarm graph

Geef uw klanten de ultieme gemoedsrust.

Dieren, boomtakken, de elementen... voor uw klant is niets zo vervelend als een alarm veroorzaakt door een valse detectie. Met Secury360 kunt u uw klanten een proactieve beveiligingsoplossing bieden, zonder de gebruikelijke compromissen.

Onze oplossing filtert alle niet-menselijke detectie, zodat u en uw klanten niet onnodig gestoord worden.

Boek je DEMo
Partner handshake GIF
Eenvoudig integereren image

Integeren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De Secury360 box software is compatibel met alle soorten camera's - ze hoeven niet eens slim te zijn. Zolang ze high definition zijn, kunt u aan de slag!

Wij integreren ook met verschillende video management systemen (VMS), en de hardware van de box kan worden gebruikt om uw VMS-systeem te draaien.

Onze oplossing integreert bovendien met de meeste meldkamers, en ons internationaal partnernetwerk groeit snel.

Bekijk onze partners

Blijf (op afstand) in controle met onze Partner Portal.

Beheer uw klanten efficiënt en houd al uw Secury360 installaties in de gaten via ons gebruiksvriendelijke partnerportaal.

 • Beheer je camera rechtstreeks vanaf het portal
 • Automatisch bewaken/ontwapenen van de box volgens het tijdstip van de dag
 • Ken rollen toe aan gebruikers met verschillende rechten
 • Analyse en grafisch overzicht van detecties & geschiedenis
 • Detectiefragmenten tot 30 dagen achteraf bekijken
 • Log met tijdstempel van elke gebeurtenis, verandering, detectie door de box
Demo ons partner portal
Partner portal mockup

Kerncijfers

Een toekomstbestendige oplossing.

99,998% nauwkeurige perimeterdetectie is nog maar het begin. Dankzij onze voortdurend evoluerende Edge AI en ons toegewijd team van ingenieurs, zullen in de (niet zo verre) toekomst een aantal ongelooflijke functies mogelijk zijn.

Het doel is eenvoudig: het bereiken van de staat die wij graag "Set & Forget" noemen.  Na verloop van tijd zal de Edge AI in staat zijn om gedrag te herkennen. Als iemand het terrein betreedt, zal de AI onderscheiden of iemand slechte bedoelingen heeft, en gepast reageren.

Wanneer dit is bereikt, kan het zichzelf inschakelen wanneer de eigenaar het terrein verlaat, en uitschakelen wanneer hij binnenkomt. Op dit punt hebben we echt "Set & Forget" bereikt.

Boek je demo

Klanten die tijd nemen om het verhaal van S360 te doorgronden en de werkende demo te zien zijn meteen overtuigd. If you see it, you buy it… zeggen we hier wel in de wandelgangen.

Jan de Wilder, CCO GDW Security

Bekijk alle testimonials
Jan de Wilder testimonial image

Waarom je best voor Secury360 kiest

Secury360 box render
Accurate icon

Ongeëvenaarde nauwkeurigheid

Ons tweedelig A.I. filtersysteem garandeert 99,998% nauwkeurige menselijke detecties.

Install icon

Gemakkelijk te installeren en te onderhouden

De Secury360 box is ongelooflijk compact, waardoor hij gemakkelijk te installeren is. Hij kan ook op afstand worden geüpdatet, waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

Lage bandbreedte icon

Laag bandbreedteverbruik

Het grootste deel van de analyse gebeurt ter plaatse, en alle potentiële detecties worden als videoclips van 10 seconden naar de meldkamer gestuurd.

NO PC needed to format icon

PC op locatie is optioneel

Onze Windows-gebaseerde oplossing vereist geen on-site PC. U heeft enkel  camera's, de POE switch en een 4g router nodig.

camera icon
Proactief
Wij detecteren iedere persoon in de beveiligde zone rond uw woning of gebouw. Ons systeem heeft enkele seconden nodig om met 100% zekerheid te zeggen of het over een persoon gaat.
accurate icon
Accuraat - dankzij A.I.
De S360 box is voorzien van onze Edge A.I., die door deep learning geleidelijk aan het terrein leert kennen. Deze analyseert ter plaatse de videobeelden, en doet een eerste filtering van potentiele meldingen.
community icon png
Community
Hoewel onze A.I. een eerste filtering doet op detecties kunnen er valse meldingen doorkomen... maar dankzij onze getrainde en gecertificeerde community heb je hier geen last van. In de eerste periode na installatie staan zij in voor de verificatie van detecties, en trainen de Edge A.I. bij. Zo zijn we vanaf de installatie 100% accuraat, zonder valse meldingen.
professional approach icon
Professioneel
Wij bouwen ons platform op basis van professionele beveiligingscamera’s en in samenwerking met betrouwbare technologie partners. Onze oplossing wordt enkel door gecertificeerde lokale professionele installateurs geïnstalleerd.
easy to use icon
Eenvoudig in gebruik
Als de klant al een alarm systeem heeft connecteren wij onze S360 box hierop. Op die manier kan het via het alarm worden geactiveerd. Samen met de installateur van uw alarm systeem kan je er dan voor kiezen om onze applicaties te activeren via een code klavier, een badge of de app van het alarm systeem.
tag icon
Prijs model
Wij geloven niet in een variabele prijs waar je als klant betaald voor iedere valse melding. Onze klanten betalen een vast bedrag per maand voor een professionele buiten detectie door middel van onze A.I. en een 24/7 werkende community.
B2B icon
Woning en bedrijfspand
Van particuliere woning tot bedrijfspand, we kunnen elke afgesloten oppervlakte beveiligen langs de buitenkant van het pand beveiligen.

Prijzen zijn eenvoudig. En transparant.

Onze prijzen zijn duidelijk, eerlijk & opgezet met de klant voorop. Naast onze eerlijke prijzen bieden we elke klant Garantie360. Dat wil zeggen dat de we de volledige verzekeringsfranchise terugbetalen indien er toch een inbraak plaats vindt met Secury360 geïnstalleerd.

€9,99
maandelijks per camera
 • Betaal enkel voor de camera’s
 • Automatisch gelinkt aan onze globale, gecertificeerde community
 • Zet je camera's aan en uit met de app of je alarmsysteem.
€999
voor de module
 • Koppel tot zes camera's aan een module
 • State-of-the-art technologie aan boord
 • Gebruik verschillende extra inputs en outputs om extra zones te creëren
angle bg yellowlight
angle bg yellowlight