Luxe beschermd - De ultieme investering in beveiliging

September 18, 2023

Over de klant

Caviarz, pionier in de automotive-industrie, staat bekend om het waarmaken van dromen door klanten hun droomauto's aan te bieden tegen verrassend betaalbare prijzen. Met een toewijding aan het leveren van ongeëvenaarde service en het handhaven van fabrieksgaranties, deelt Caviarz dezelfde toewijding aan uitmuntendheid en aandacht voor detail die de benadering van Secury360 van beveiligingsoplossingen definieert.

De uitdaging

Caviarz stond voor een belangrijke uitdaging: hun locatie moest optimaal beveiligd zijn. Met high-end en kostbare auto's van de allerhoogste kwaliteit was het van het grootste belang dat de beveiliging meer dan waterdicht was. Maar er was nog een aspect waarmee rekening moest worden gehouden: de esthetiek van de locatie mocht niet worden verstoord door opvallende beveiligingsapparatuur.

De oplossing

Na een grondige analyse van de beveiligingsbehoeften koos Caviarz voor de expertise en ervaring van Varel Security. Varel Security ging de uitdaging aan en stelde een op maat gemaakte geïntegreerde beveiligingsoplossing voor, waarbij ons innovatieve Secury360-systeem volledig werd geïntegreerd in de oplossing.

Een belangrijk aspect was het verminderen van valse alarmen, omdat deze tijd en middelen verspillen. Varel Security koppelde daarom de camerabewaking van Caviarz aan onze S360-box, die geavanceerde kunstmatige intelligentie gebruikt. Deze AI analyseert en filtert elke camerabeeld om onderscheid te maken tussen mensen, dieren en objecten. Als gevolg daarvan worden alleen relevante menselijke detecties doorgegeven, zonder valse meldingen.

Als extra voordeel kon Caviarz nu onze handige app gebruiken om de situatie op hun terrein in real-time te volgen en afbeeldingen van de detecties te bekijken. Dit stelde hen gerust en gaf hen het gevoel dat hun kostbare collectie altijd beschermd was, zelfs wanneer ze niet ter plaatse waren.

Dankzij de toewijding van Varel Security en hun geïntegreerde beveiligingsoplossing met Secury360 heeft Caviarz nu een ongeëvenaard gevoel van veiligheid en gemoedsrust. Hun droomauto's zijn beschermd op het hoogste niveau, zonder concessies te doen aan de esthetiek van hun locatie. Het succesverhaal van Caviarz en Varel Security is een voorbeeld van hoe samenwerking en expertise kunnen resulteren in optimale beveiligingsoplossingen voor bedrijven.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.