De revolutie in mobiele beveiliging

September 21, 2023

Over de klant

BPI Service is een gerenommeerde aanbieder van totaaloplossingen op het gebied van ontwerpen van bouwwerven. Met een team van ervaren projectmanagers en technische experts zorgt BPI Service voor een vlekkeloze installatie, coördinatie en opvolging voor hun klanten. Als uitbreiding op hun diensten richt BPI Security zich op tijdelijke beveiligingsoplossingen voor diverse toepassingen, waaronder bouwwerven, leegstaande panden en evenementen.

Uitdaging

BPI Service erkende de behoefte aan een geavanceerde beveiligingsoplossing om de bescherming van de activa van hun klanten te verbeteren. Ze wilden tijdelijke beveiligingsmasten implementeren die hoogwaardige bewaking en detectiemogelijkheden konden bieden. De uitdaging was om een oplossing te vinden die niet alleen betrouwbare beveiliging bood, maar ook valse alarmen minimaliseerde en de operationele efficiëntie verbeterde.

Oplossing

Om aan hun beveiligingsbehoeften te voldoen, ging BPI Service een samenwerking aan met GDW en GR Technics en stelde een team van experts samen om een operationele mast te creëren. GDW speelde een cruciale rol bij het waarborgen van de technische mogelijkheden van de mast, zoals een efficiënt batterijsysteem voor langere autonomie en de keuze voor Dahua voor superieure beeldkwaliteit. Echter, ze wilden ook AI-gebaseerde detectie integreren om valse alarmen te verminderen. Dat is wanneer GDW Secury360 voorstelde als de detectieoplossing.

Klanten van BPI Service zijn zeer tevreden geweest met de Secury360-oplossing. De mogelijkheid om schema's aan te passen, vlekkeloze camerabeelden te bekijken en toegang te krijgen tot detectieclips via de app zijn als de belangrijkste voordelen benadrukt. Het resultaat? Een opmerkelijke toename in de vraag naar de verhuurde masten van BPI Service, wat het succes en de betrouwbaarheid van Secury360's op AI gebaseerde beveiligingsoplossing aangeeft.

Secury360 vermindert de werkdruk van operators in controlekamers, zowel die van ons als vooral die van onze klanten. Er zijn vrijwel geen valse alarmen meer en onnodige klantcontacten. Dit is ook te danken aan de app, wat ik beschouw als de grootste toegevoegde waarde. - Patrick Dieleman, Business Manager


Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.