De kracht van een complete beveiligingsoplossing

September 18, 2023

In hun zoektocht naar een betrouwbaarder beveiligingssysteem wendde Dicar zich tot Secury360, een geavanceerde technologische oplossing geïnstalleerd door installateur Van Saet Security. Door Secury360 in te zetten, wilde Dicar de beperkingen van hun vorige beveiligingsopstelling overwinnen en hun vermogen om indringers van buitenaf af te schrikken en aan te houden versterken.

Dicar's succesverhaal

Slechts enkele weken na de installatie van het Secury360 systeem, boekte Dicar een belangrijk succes. Op een nacht ontving de meldkamer een melding van verdachte activiteiten via het Secury360 systeem. De meldkamer waarschuwde direct de politie, die snel op de situatie reageerde. Binnen vijf minuten arriveerde de eerste patrouillewagen op de locatie en kort daarna werden extra versterkingen gestuurd.

Dankzij de Secury360-camera's kon de politie aan de hand van de opgenomen beelden het aantal indringers identificeren en hun bewegingen over het hele terrein volgen. De camera's lieten zien dat de inbrekers erin waren geslaagd om over de hoogspanningsomheining met prikkeldraad te klimmen zonder het beveiligingssysteem te activeren. Hun ontsnapping werd echter belemmerd door het moeilijke terrein.

Jef Van Eyck van Dicar benadrukte het gebruiksgemak van de Secury360 app in die situatie. Met de app konden ze realtime beelden bekijken en eerdere detecties zien, waardoor ze direct toegang hadden tot kritieke informatie. Dicar erkent de effectiviteit van de technologie en is van plan om hun bewakingsdekking uit te breiden door twee extra Secury360-camera's toe te voegen om hun gezichtspunt te verbeteren en hun beveiligingsmaatregelen verder te versterken.

Het succesverhaal van Dicar illustreert hoe de oplossing van Secury360 met succes hun beveiligingsuitdagingen aanging. Door het elimineren van valse alarmen en het mogelijk maken van nauwkeurige dreigingsdetectie binnen handbereik, heeft Secury360 het vermogen van Dicar om hun gebied te beveiligen aanzienlijk verbeterd.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.