Dankzij innovatie de ultieme gemoedsrust bereiken

September 21, 2023

Over Group Jennes

Group Jennes, een vooraanstaande autodealer met meerdere showrooms en autoparken voor nieuwe en tweedehandsauto's, hecht grote waarde aan de veiligheid van hun activa, klanten en medewerkers. Ze kampten echter met aanzienlijke problemen van valse alarmen en ontoereikende beveiligingsmaatregelen, die hun bedrijfsvoering negatief beïnvloedden.

Uitdaging

Group Jennes werd geconfronteerd met frequente valse alarmen bij hun bestaande beveiligingssysteem, wat leidde tot onnodige verstoringen en slapeloze nachten voor het verantwoordelijke personeel. Deze valse alarmen werden veroorzaakt door triviale factoren zoals wind, reflecties of zelfs de aanwezigheid van dieren op de parkeerplaats. Dergelijke incidenten verstoorden niet alleen de gemoedsrust van het personeel, maar resulteerden ook in aanzienlijk tijds- en middelenverlies.

Oplossing

Om de uitdagingen van Group Jennes aan te pakken, implementeerden ze Secury360-technologie op Dahua-camera's. Deze geavanceerde beveiligingsoplossing maakt gebruik van intelligente videomonitoring en diepgaande leeralgoritmen om valse alarmen tot een minimum te beperken en de algehele beveiligingsmaatregelen van het bedrijf te verbeteren.Wouter Eeckeleers, Regionaal Manager van Group Jennes, deelde zijn ervaring met de oplossing:

"Ik had vroeger 2-3 valse alarmen per week met het traditionele alarmsysteem. In al die jaren heb ik geen enkele inbraak gehad. Maar ik kreeg altijd een alarm. Als het 's avonds gebeurt, is dat één ding, maar als het je 's nachts wakker houdt, zijn de camera's met Secury360-technologie de investering waard. Sindsdien is mijn vrouw ook veel gelukkiger."

Slimmer samen

De combinatie van Secury360-technologie en Dahua-camera's maakte een aanzienlijk verschil in het aanpakken van valse alarmen. De oplossing omvat intelligente videobewaking die nauwkeurig onderscheid kan maken tussen echte bedreigingen en onschadelijke gebeurtenissen, zoals dieren, milieu-invloeden of reflecties. Door de kracht van kunstmatige intelligentie te benutten, hebben Dahua en Secury360 gezorgd voor een slimmer en betrouwbaarder beveiligingsinfrastructuur.

Huidige set-up:

  • 1x Dahua vari-focale bulletcamera
  • 1x Dahua IR oogbolcamera
  • 5x Dahua IR vari-focale oogbolcamera
  • 2x Secury360-box

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.