Envisage Technology

Distributeurs
UK

Envisage Technology is een toonaangevende expert op het gebied van CCTV-beveiligingssystemen, gespecialiseerd in geavanceerde technologieën. Hun assortiment omvat IP-camera's, audio-oplossingen en AI-toepassingen zoals gezichtsherkenning. Ze bedienen beveiligings- en netwerkinstallatiebedrijven in het VK en Ierland met hoogwaardige producten en uitstekende ondersteuning.

Faded partner and installer image

De samenwerking met Envisage Technology is van onschatbare waarde, dankzij hun geavanceerde CCTV-oplossingen en ongeëvenaarde ondersteuning voor beveiligingsinstallateurs.

 
 
Envisage Technology
angle bg yellowlight

Envisage Technology onderscheidt zich als een expert op het gebied van CCTV-beveiligingssystemen, met een focus op baanbrekende technologieën. Hun uitgebreide assortiment omvat niet alleen hoogwaardige IP-camera's en audio-oplossingen, maar ook geavanceerde AI-toepassingen zoals gezichtsherkenning. Als partner voor Secury360 bieden zij niet alleen state-of-the-art producten, maar ook ongeëvenaarde ondersteuning voor beveiligings- en netwerkinstallatiebedrijven in het VK en Ierland.

Envisage Technology onderscheidt zich door een team van hoogopgeleide IT- en technische professionals die expertise bieden op het gebied van hardware, software, IP-netwerken en systeemintegratie. Deze kennis, gecombineerd met een breed scala aan producten van vooraanstaande merken zoals Vivotek en Network Optix, maakt Envisage Technology de ideale partner voor Secury360.

Secury360 kan vertrouwen op Envisage Technology als betrouwbare distributeur die niet alleen hoogwaardige producten levert, maar ook de knowhow en ondersteuning biedt om het beste uit de beveiligingsoplossingen te halen. Samenwerken met Envisage Technology betekent toegang hebben tot geavanceerde technologieën en een nauwe samenwerking met een bedrijf dat de behoeften van beveiligingsprofessionals begrijpt en vervult.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.