Secury360 genomineerd voor de 2023 Detektor International Award

September 4, 2023

Een Innovatieve Stap vooruit met de S360 Box

De Secury360 Box is genomineerd voor de prestigieuze 2023 Detektor International Award. Deze erkenning is een bekroning voor onze voortdurende inzet voor innovatie en toewijding aan het leveren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen aan onze klanten over de hele wereld.

Wat is de Detektor International Award?

De Detektor International Award is een gerenommeerde onderscheiding in de beveiligingsindustrie, die producten en technologieën erkent die uitblinken in innovatie en effectiviteit. De prijs wordt uitgereikt tijdens de Detektor International Prize Ceremony, die dit jaar op 24 oktober plaatsvindt in Stockholm. Dit evenement trekt professionals uit de beveiligingssector van over de hele wereld aan en biedt een platform voor bedrijven om hun baanbrekende producten te presenteren.

De Revolutionaire S360 Box: Onze genomineerde ster

Secury360 Box

Onze genomineerde ster is de Secury360 Box. Dit geavanceerde apparaat fungeert als een intelligent alarmsysteem dat elke camerabewakingssysteem transformeert tot een proactieve oplossing voor perimeterdetectie. Wat maakt de S360 Box zo bijzonder?

Krachtige hardware en software

De S360 Box bevat state-of-the-art hardware en kan zelfs Video Management Software (VMS) zoals NX draaien, zonder dat er een extra pc nodig is. Dit betekent dat u meerdere taken kunt uitvoeren met één apparaat, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook ruimte bespaart.

Compatibiliteit met alle camera's

Of uw camera's nu slim zijn of niet, als ze maar van hoge definitie zijn, kunt u aan de slag met de S360 Box. Het apparaat is compatibel met allerlei soorten camera's en vereist geen dure upgrades.

Efficiënt gebruik van bandbreedte

De S360 Box verbruikt zeer weinig bandbreedte, omdat het slechts 10 seconden videobeelden naar de controlekamer stuurt. Dit minimaliseert de impact op uw netwerk en zorgt voor soepele werking.

Toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk

Een van de meest opvallende kenmerken van de S360 Box is dat deze op afstand kan worden bijgewerkt. Dit betekent dat uw beveiligingssysteem altijd up-to-date en toekomstbestendig blijft, zonder dat u dure hardware-upgrades hoeft uit te voeren. Bovendien is de installatie van de box eenvoudig en gebruiksvriendelijk, zodat u snel aan de slag kunt.

Technische specificaties:

  • 100% Made in Belgium
  • Laag stroom- en bandbreedteverbruik
  • Eenvoudige integratie
  • Uitbreidbare cameraondersteuning
  • VMS-functionaliteit met Nx

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

Meer zoals dit: