Secury360: 100% Made in Belgium

September 12, 2023

In de wereld van beveiliging, waar innovatie en betrouwbaarheid van het grootste belang zijn, steekt Secury360 eruit als een schitterend voorbeeld van excellentie. Secury360 is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de sector dankzij zijn hypermoderne technologie, onwankelbare toewijding aan kwaliteit en een team van toegewijde professionals. In deze blog duiken we in het hart van Secury360 en verkennen we het fascinerende verhaal van hoe het een waar "Made in Belgium" succesverhaal is geworden.

Maak kennis met de breinen achter Secury360

Frederick Jacobs: De Visionaire Leider

Aan het roer van Secury360 staat Frederick Jacobs, de uitvinder en oprichter van Secury360. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van camerabeveiliging is Frederick altijd gedreven door de overtuiging dat beveiligingsoplossingen beter, efficiënter en gebruiksvriendelijker kunnen zijn. Zijn passie voor innovatie leidde hem naar de oprichting van Secury360, gevoed door de overtuiging dat bestaande beveiligingsoplossingen verouderd waren. Frederick overziet de strategie en missie van het bedrijf, en zorgt ervoor dat Secury360 voorop blijft lopen in de sector, terwijl het wereldwijd uitbreidt.

Wouter Uten: De Ondernemende Kracht

Wouter Uten, een doorgewinterde ondernemer met een succesvol trackrecord, voegde zich bij het team van Secury360. Met ervaring als leider van een internationaal snelgroeiend bedrijf met meer dan 50 medewerkers, brengt Wouter een pragmatische en hands-on aanpak om teams te aligneren met een strategische visie. Zijn ervaring omvat zowel de technische, operationele als verkoopaspecten van een snelgroeiend bedrijf, wat hem tot een onschatbare troef maakt voor de reis van Secury360.

Bart Verstrynge: De Technische Maestro

Bart Verstrynge, de technische medeoprichter van Secury360, is een softwareontwikkelaar, architect en manager met een passie voor het opbouwen van dingen vanaf de grond. Gewapend met een ingenieursdiploma in computerwetenschappen en specialisatie in AI, heeft Bart het grootste deel van zijn professionele leven doorgebracht in software engineering, cloud computing en AI. Hij leidt nu het technische team bij Secury360 en bepaalt de aanpak om technische uitdagingen aan te gaan en de doelen van het bedrijf te bereiken.

Een strategische samenwerking met partners

Secury360 gelooft sterk in samenwerking en heeft enkele vooraanstaande partners aan boord.

Apixa: Innovatie in Computer Vision

Secury360 werkt nauw samen met Apixa, een bedrijf gespecialiseerd in het oplossen van complexe computer vision-problemen. Apixa's ervaring in persoonsdetectie, niet alleen in beveiliging maar ook in logistiek en retail, blijkt een waardevolle troef te zijn voor Secury360. Met diensten en oplossingen die deep learning, artificial intelligence en verschillende beeldtechnologieën omvatten, vult Apixa de missie van Secury360 aan om toonaangevende beveiligingsoplossingen te bieden.

Page Electronica: Hardware excellence

Als het gaat om hardware vertrouwt Secury360 op Page Electronica, een bedrijf gevestigd in België. Page Electronica beschikt over een team van meer dan 150 vakmensen, uitgerust met de modernste elektronica-productie- en testtechnieken. Het bedrijf hecht veel waarde aan langdurige relaties met medewerkers, klanten en leveranciers en gebruikt bij voorkeur zijn eigen voorraad voor gangbare componenten.

AI-Blox: Vereenvoudigen van Edge AI

Een cruciale speler in het succes van Secury360 is de samenwerking met AI-Blox. AI-Blox begrijpt de uitdagingen bij het vinden van de juiste hardwareconfiguratie. Je eigen hardware ontwikkelen kost tijd en beïnvloedt het budget aanzienlijk. AI-Blox heeft daarom een modulair hardwareplatform gebouwd dat helpt bij het bouwen van toonaangevende edge AI-toepassingen.

Onze gezamelijke missie

Kunstmatige intelligentie verandert snel onze wereld. Creatieve ingenieurs ontwikkelen elke dag nieuwe AI-innovaties. Deze innovaties worden gedreven door bijna onbeperkte cloud computing resources.

Voor AI-innovaties on the edge is de situatie anders. Deze toepassingen hebben geen toegang tot de onbeperkte resources die beschikbaar zijn in de cloud. Gespecialiseerde hardware is noodzakelijk. Dit kan de uitrol van toepassingen bemoeilijken en tijdrovend maken.

Dankzij onze partners maken we edge intelligence eenvoudig.

Secury360 iseen schitterend voorbeeld van innovatie en excellentie, trots uitgevonden, ontworpen en gemaakt in België. Met visionair leiderschap, technische bekwaamheid en strategische partnerschappen, blijven wij 100% Belgisch.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

Meer zoals dit: