Partner

Belgium

In deze spotlight laten wij onze partner Varel Security aan het woord. Met ruim 45 jaar ervaring en vestigingen in Hasselt en Gent is Varel Security een bekend begrip binnen de security wereld. Ondertussen bestaat hun klantenportefeuille uit meer dan 19,000 tevreden gezinnen, families en bedrijfsleiders.

installatie partner hero white background

Na het zien van een demo van Secury360, wist ik onmiddellijk dat dit de niet te missen trein zou worden in de wereld van de beveiliging.

Koen Hermans
Koen Hermans

Koen, beveiligingsadviseur bij Varel Security, aan het woord

Waarom heeft u besloten om mee in het concept te stappen?

We geloven dat er nood is aan een proactieve aanpak van de inbraak-problematiek. De bestaande oplossingen om proactief te werk te kunnen gaan hebben meestal meer nadelen dan voordelen. Met de oplossing van Secury360 kunnen we onze klanten geruststellen dat ze, alvorens er een effectieve inbraak heeft plaatsgevonden, al verwittigd zullen worden van het ongewenste bezoek.

Na het zien van een demo van Secury360, wist ik onmiddellijk dat dit de niet te missen trein zou worden in de wereld van de beveiliging. Bij traditionele buitenbeveiligingsconcepten zijn er zoveel externe factoren (zoals dieren, weer en wind) die de correctheid van de alarmmelding kunnen beïnvloeden. Deze factoren worden in één keer uitgesloten door het Secury360 concept en dit vooral dankzij het Edge A.I. die locatie gebaseerd bij traint.

Wij geloven ook dat camerabewaking in de toekomst de belangrijkste pijler gaat worden in het algemene beveiligingsconcept en op termijn de klassieke methodes van detectie gaat vervangen. Het potentieel dat AI in combinatie met camerabewaking heeft, zal zorgen voor een breed scala aan mogelijkheden en Secury360 is hier voor ons een eerste belangrijke stap in.

Wat is de vraag vanuit de klant?

De potentiële klanten die bewust met hun beveiliging bezig zijn zullen vragen naar een proactieve oplossing, dit komt zo goed als altijd neer op een of andere vorm van  buitendetectie. Klanten die al reeds een klassiek alarmsysteem hebben en toch met een inbraak of inbraakpoging geconfronteerd worden, stellen zich ook vragen bij deze vorm van beveiliging.

Voor particuliere en zakelijke klanten zijn er telkens andere factoren voor hun belangrijk. Meestal is de prijs van de klassieke middelen voor buitendetectie nooit de belangrijkste factor geweest voor zakelijke klanten. Wel is de doeltreffendheid en foutenmarge van het systeem een doorslaggevende voorwaarde.

Bij particuliere klanten speelt de uiteindelijke kostprijs een veel grotere rol. Met Secury360 kunnen we beide doelgroepen een gepaste oplossing aanbieden. Klanten geloven dan ook in het concept, bij het geven van een demo is de feedback nagenoeg uitsluitend positief.

Heeft de huidige markt nood aan verandering?

De beveiligingswereld is tot voor de opkomst van camerabewaking altijd een trage, weinig innoverende sector geweest. Binnen de camerabewaking hebben we zeer snelle vooruitgang gezien in zowel kwaliteit als mogelijkheden maar veel minder toepassingen als “betrouwbare” detectie. Er was dus zeker nood aan verandering om de volle mogelijkheden van de evolutie van camerabewaking te kunnen benutten.

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Secury360?

Secury360 geeft ons de kans om als één van de eerste mee te werken aan een vernieuwende oplossing. Als bedrijf willen we natuurlijk altijd mee zijn met de laatste trends, maar we willen hiervoor wel een partner waar we op kunnen vertrouwen.

Doordat we reeds jaren samenwerken met Frederik Jacobs (Oprichter Secury360, via Visuatech) zijn we goed vertrouwd met hun vlotte werking en uitstekende support waardoor we elk project tot een goed einde kunnen brengen. Dit geeft ons het nodige vertrouwen om met Secury360 verder aan de slag te gaan.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.