Partner

Belgium

In deze spotlight laten wij onze partner Van Saet Security aan het woord. Van Saet Security, gevestigd in Bonheiden, Antwerpen is al jaren een gekende waarde in de security wereld, en heeft o.a de volledige beveiliging van het AFAS Stadion van KV Mechelen en het hightech camerabewakingssysteem in de dorpskern van gemeente Putte verzorgd.

installatie partner hero white background

Met de oplossing van Secury360 kunnen we onze klanten geruststellen dat ze, alvorens er een effectieve inbraak heeft plaatsgevonden, al verwittigd zullen worden van het ongewenste bezoek.

Kristoffer van Saet
Kristoffer van Saet

Kristoffer, zaakvoerder van Van Saet Security, aan het woord

Waarom heeft u besloten om mee in het concept te stappen?

Uit eigen ervaring merken wij al een lange tijd dat er toch een enorme vraag is naar een buitendetectiesysteem dat garanties kan bieden. De huidige systemen op de markt hebben niet de juist kwalificaties die er momenteel nodig zijn.

Traditionele systemen geven te vaak nog een vals alarm of zijn quasi onbetaalbaar. Wij geloven in de toekomst van AI, maar denken dat een menselijke verificatie nog steeds onontbeerlijk is om valse alarmen te filteren.

Wat is de vraag naar een innovatief concept

De nood op de markt was hoog voor een werkend concept. Wij krijgen regelmatig de vraag van klanten. Een vaak voorkomend probleem bij de huidige systemen is dat de inbraak pas doorgeseind wordt wanneer het kwaad reeds geschied is.

In een ideale wereld detecteren we inbrekers vooraleer ze schade kunnen toebrengen. En laat dat nu net de grote kracht zijn van Secury360. De vraag naar deze innovatieve oplossing is zowel op de particuliere als zakelijke markt hetzelfde. Niemand wil graag een inbraak, of het nu thuis is of in je zaak.

Voordelen en feedback van klanten

Het team van Secury360 heeft reeds ervaring op vlak van intelligente camerabewaking. Dit is één van de redenen dat we met hen in zee gingen. We zagen veel mogelijkheden in de goed werkende demo’s die we gezien hebben.

We hebben al enkele systemen in actie gezet en de klanten zijn tot hier toe laaiend enthousiast. Wij kijken uit naar het installeren van meer installaties.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.