Partner

Netherlands

Professionaliteit. Snelle communicatie. Persoonlijke aanpak. Service Centrale Nederland zet hun klanten altijd op de eerste plaats. Een geschikte partner voor Secury360 buitendetectie dus!

installatie partner hero white background

,
angle bg yellowlight

Service Centrale Nederland B.V. is uw partner voor een veilig gevoel. Net zoals Secury360 is bezorgd zijn om uw veiligheid is hun missie. Met hun jaren aan expertise kunt u er zeker van zijn dat u simpelweg ontzorgd wordt, en zich volledig kunt focussen op uw core business. Bij Service Centrale Nederland B.V. kunt u rekenen op een professionele, snelle en persoonlijke dienstverlening. Hun klanten - zowel particulier als zakelijk - kunnen hun pand met een gerust hart achterlaten.

Wat kunt u van Service Centrale Nederland B.V. verwachten?

  • Professionaliteit:
    De medewerkers van Service Centrale Nederland zijn gecertificeerd en voorzien van de nodige expertise om u van een professionele dienstverlening te voorzien. Zo bent u altijd op een juiste manier geinformeerd bij een alarmmelding. Net zoals Secury360 werkt Service Centrale Nederland enkel samen met betrouwbare partners en erkende specialisten.

  • Snelle communicatie 24/7:
    Elke seconde telt bij een alarmmelding. Service Centrale Nederland B.V. staat dag en nacht garant voor een snelle en efficiënte communicatie. Bij een alarmmelding gaan ze direct over tot de actie, die ze van tevoren tot in de puntjes met u hebben afgestemd.

  • Persoonlijke service:
    Hun dienstverlening is klantgericht en volledig afgestemd op uw wensen.

Naast alarmverwerking van reguliere alarmsystemen, biedt Service Centrale Nederland B.V. ook videobewaking, track & trace en teleservice aan.


Service Centrale Nederland B.V. is gecertificeerd door het KIWA NCP en is toegelaten door het Ministerie van Justitie.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.