Osec

Distributeurs
Netherlands

OSEC staat bekend om zijn hoogwaardige assortiment elektronische beveiligingsproducten, waaronder inbraakbeveiliging, videobewaking, intercomsystemen, toegangscontrole, gebouwautomatisering en brandbeveiliging. Maar ze gaan verder dan dat. Ze denken actief mee met hun klanten en bieden betrouwbaarheid, toegankelijkheid en flexibiliteit. Hoewel ze gestaag groeien, is hun ambitie niet om de grootste te worden, maar om de beste te zijn in een compleet en hoogwaardig assortiment met diepgaande integratiemogelijkheden.

Faded partner and installer image

Ontdek met Secury360 een geheel nieuwe wereld van distributiemogelijkheden. Als distributeur ben jij de essentiële schakel voor installateurs die de grenzen van beveiligingsinnovatie verleggen.

 
 
Osec
angle bg yellowlight

OSEC heeft gekozen voor een samenwerking met Secury360 vanwege de overtuigende technologie en de toegevoegde waarde die het biedt. Ze geloven sterk in de mogelijkheden van Secury360 voor specifieke toepassingen en zien het als een waardevolle aanvulling op hun assortiment. De innovatieve oplossingen en betrouwbare prestaties van Secury360 sluiten perfect aan bij hun visie om hun klanten de beste beveiligingsoplossingen te bieden. Door deze samenwerking kunnen ze hun klanten nog meer kwaliteit en effectieve beveiligingsmogelijkheden bieden.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.