Network Optix

Integratie platformen
Global

Network Optix is een Amerikaans Video Management Software bedrijf die de gebruiksvriendelijkste pakketten ter wereld bevat. Hiermee kunt u eenvoudig al uw netwerkcamera’s centraal beheren.

Faded partner and installer image

Dankzij naadloze integraties met beveiligingsplatformen tilt Secury360 beveiligingsoplossingen naar een geavanceerder niveau. Het partnerschap met Secury360 wordt daardoor moeiteloos bereikbaar.

 
 
Network Optix
angle bg yellowlight

Wat begon met twee nerds in een Amerikaanse coffeeshop is nu uitgegroeid tot een multicultureel team dat tientallen menselijke en machinetalen spreekt. In 2016 was Network Optix het zevende snelste groeiende softwarebedrijf in Amerika, en ze zijn de drijvende kracht zitten achter enkele van de meest interessantste videotoepassingen ter wereld. Een zeer innovatief bedrijf waar eenvoud de norm is. 

Dat merken eindgebruikers ook aan hun Video Management Software pakket, dat vaak word bestempeld als het gebruiksvriendelijkste op de markt.  Met kantoren in de Verenigde Staten, Rusland, Taipei en Hong Kong hun je hun gerust een wereldspeler noemen, en rekenen er tienduizenden eindgebruikers in meer dan 130 landen op hun oplossing. High performance en gebruiksvriendelijk zijn de twee sleutelwoorden van Network Optix. Elk systeem is ontworpen om videocamera’s te bekijken, op te nemen en te beheren. De software maakt het uiteindelijk mogelijk om gebeurtenissen te bewaken, analyseren en er direct op te reageren.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.