ISX

Meldkamers
Netherlands

Professioneel, accuraat en persoonlijk betrokken. Met hun eigen meldkamer als kloppend hart biedt ISX Beveiliging een totaalservice in alarmering en opvolging.

Faded partner and installer image

Dankzij de integratie met Secury360 kunnen meldingen sneller geverifieerd worden.

 
 
ISX
angle bg yellowlight

ISX is een Nederlandse particuliere bewakingsdienst die sinds 1999 actief is. Het team van deskundige flexibele vakmensen van ISX heeft oog voor de kwaliteitszorg van de opdrachtgever. De klantenkring van ISX bestaat zowel uit particulieren, commerciële als non-commerciële organisaties.​

Professioneel, accuraat en persoonlijk betrokken. Met hun eigen meldkamer als kloppend hart biedt ISX Beveiliging een totaalservice in alarmering en opvolging.Ze bieden het complete pakket van cameratoezicht tot track and trace en van teleservice tot persoonsalarmering.

ISX Beveiliging beschikt over alle vergunningen en voldoet aan alle eisen zoals gesteld in de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (WPBR). ISX Beveiliging beschikt ook over het Keurmerk van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Dat garandeert een aantoonbaar uitstekende kwaliteit voor onze klanten. ISX Beveiliging is bovendien een erkend leerbedrijf.‍

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.