Immix

Integratie platformen
Global

Immix is een globaal actief bedrijf, gefocust op het leveren van de beste security monitoring software. Een logische partner voor Secury360 dus!

Faded partner and installer image

Dankzij naadloze integraties met beveiligingsplatformen tilt Secury360 beveiligingsoplossingen naar een geavanceerder niveau. Het partnerschap met Secury360 wordt daardoor moeiteloos bereikbaar.

 
 
Immix
angle bg yellowlight

Immix ontwikkelt software om u beter in staat te stellen veiligheidsgebeurtenissen te beheren en erop te reageren door een intuïtief, gemakkelijk te gebruiken software-integratieplatform te creëren.

Of het nu gaat om het beschermen van de faciliteiten, bezittingen en mensen van uw klant of uw eigen, de Immix missie is altijd hetzelfde gebleven: het bieden van een gemeenschappelijk platform dat verschillende systemen met elkaar verbindt. We noemen deze software Immix, wat "mengen" betekent, en we integreren met meer dan 500 van de beste beveiligingsproducten en -systemen op de markt.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.