Partner

Global

In deze spotlight laten wij onze partner Hikvision aan het woord. Hikvision is de grootste producent van video bewakingsystemen ter wereld. Hikvision is voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en partners die het mogelijk maken om de wereld beter waar te nemen, te begrijpen en te beveiligen. Bijgevolg is Hikvision een logische partner voor het Secury360 proactief buiten detectie systeem.

installatie partner hero white background

Technologie evolueert razendsnel, al zie je dat niet meteen. In de ene sector is dat al sneller duidelijk dan de andere. Innovatie is vooruitgaan, stilstaan is achteruitgaan. Dat hebben ze bij Secury360 goed begrepen.

Manuel Lambrechts
Manuel Lambrechts

Wat was jullie eerste indruk van het concept Secury360?

Toen Frederick (oprichter & CEO Secury360) ons voor het eerst  “inlichtte” over het concept, wat de visie was en de uitdagingen waren, waren wij direct overtuigd van het idee. Het feit dat zij ook aanspraak maakten op een subsidie van het Vlaams investeringsfonds ter ondersteuning van innovatieve start-ups was een bijkomende trigger voor ons. We beseften dat dit revolutionair concept niet zomaar iets was wat we naast ons konden neerleggen.

Als marktleider in de videobeveiligingssector, gelooft u dat de markt op zoek was naar een oplossing zoals Secury360?

Technologie evolueert razendsnel, al zie je dat niet meteen. In de ene sector is dat al sneller duidelijk dan de andere. Innovatie is vooruitgaan, stilstaan is achteruitgaan.

Dat hebben ze bij Secury360 goed begrepen. Waar andere AI-systemen stoppen, gaat de oplossing van Secury360 verder. Synergie creëren tussen onze camera’s en hun eigen ontwikkelde AI-box, beveiliging automatisch verhogen voor er een inbraak plaatsvindt, je moet het maar bedenken.

Wat is jullie gevoel bij het team van Secury360?

Het is een zeer jong en dynamisch team, met brains en knowhow. Ik mag dan al een “polyglot” zijn, maar als je een dagje met hun inhouse AI-developer gesproken hebt, dan stellen al die “talen” weinig tot niets meer voor. Niets overhaast, alles goed doordacht en tot in de “perfectie” gebenchmarkt.

Ze zijn duidelijk niet over één nacht ijs gegaan, en hebben zich grondig voorbereid.

Waarom is Secury360 een goede aanvulling op andere buitendetectie oplossingen?

Geen enkel systeem is feilloos. De innovatieve aanpak van Secury360 met de “self-scaling”  beveiliging wanneer er wordt ingebroken is echter een unieke toevoeging op bestaande systemen. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat dit gebeurt en je bent vergeten je eigen alarmsysteem te wapenen…

Waar zien jullie de grootste voordelen op lange termijn?

Als technologiepartner zijn we altijd zeer blij wanneer wij ons steentje kunnen bijdragen aan innovatieve oplossingen. Waar onze “oplossingen” vaak gericht zijn om een zo breed mogelijk marktsegment te bereiken, doet Secury360 eigenlijk net het tegenovergestelde door zich te richten op een specifiek “segment”.

Ze hebben zich gericht op een markt waar de klassieke installateur vaak “vertrouwt” op gekende systemen zoals inbraakdetectie, infrarood beams en dergelijke.

Voor vele installateurs kan dit gelijktijdig een bepaald afschrikeffect hebben, omdat men het niet “altijd”  heeft op nieuwe technologie. De manier waarop dit product echter aan de man wordt gebracht, als “aanvulling” op en niet zozeer ter vervanging van, zal volgens mij voor een groot deel het succes van dit systeem helpen bepalen.

Net zoals hun AI-box beter en beter wordt, gaan de technologische ontwikkelingen met onze camera’s ook hard, met meer pixels, lichtgevoeliger, etc.

Zo kan dit een mooi huwelijk worden naar de toekomst.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.