Partner

Belgium

In deze spotlight laten wij onze partner GDW Security aan het woord. GDW Security, gevestigd in Machelen, Vlaams Brabant, is al ruim 40 jaar actief in de security wereld, en verzorgt de beveiliging van meer dan 8500 gezinnen en bedrijven. Met als motto “Expect the unexpected” is GDW Security een logische partner voor het Secury360 proactief buiten detectie systeem.

installatie partner hero white background

Klanten die tijd nemen om het verhaal van S360 te doorgronden en de werkende demo te zien zijn meteen overtuigd. If you see it, you buy it… zeggen we hier wel in de wandelgangen.

Jan de Wilder, CCO GDW Security
Jan de Wilder
angle bg yellowlight

Jan aan het woord

Waarom heeft u besloten om mee in het concept te stappen?

Ik geloof in het concept omdat er vandaag een leemte is in de markt rond performante buitendetectie. Al jaren bestaan verschillende technologieën & concepten hier rond, maar we merken steeds opnieuw op dat er nergens een 100% garantie kan geboden worden op de werking. Hierdoor ontstaan valse meldingen en zorgen ze voor frustraties bij klanten en het verlies van vertrouwen in de doeltreffendheid. Dit is in de security net de belangrijkste pijler, als je geen vertrouwen hebt in een concept zal het niet gebruikt worden en schaadt dit ook onze reputatie als installateur.

Daarom dat we dit nooit echt ‘in onze vitrine’ hebben geplaatst voor standaard oplossingen, maar aan de andere kant, wordt de vraag alleen maar groter en groter. Deze discrepantie zorgt ervoor dat wij als installateurs op zoek gaan naar ‘het gouden ei’, want als we eenmaal een garantie kunnen geven rond de werking gaat een hele markt voor ons open op diverse domeinen (particuliere woningen, bedrijven (binnen en buiten) en tijdelijke (werf-)beveiliging). Zeker in een post-COVID periode een mooie verbreding van ons aanbod.

In het DNA van ons bedrijf zit ook wel dat innovatieve kantje, we willen vaak bij de ‘early adapter’ markt zijn rond nieuwigheden… als ze werken. Want al te vaak komt er vanuit een buitenlandse fabrikant een heel mooi verhaal/ concept/ product dat na grondige analyse niet performant werkt. De medewerking aan dit concept gaf ons de kans om echt met R&D betrokken te zijn en dit mee te vormen tot wat het uiteindelijk geworden is, gebaseerd op onze ervaringen uit de praktijk en noden van de klanten.

Heeft de huidige market nood aan deze oplossing?

Security/ beveiliging is tot op vandaag altijd reactief geweest, met detectie NA men het beveiligde pand heeft betreden. De hele markt en opleiding is gebaseerd op een snelle detectie gevolgd door (fysiek) vertragende elementen. Buitendetectie wordt wel eens geadviseerd, maar steeds met een grote MAAR. De dag dat we kunnen stellen dat proactieve buitendetectie echt werkt, zal dit wel wijzigen. Ik ga er persoonlijk van uit dat dit de ommekeer zal zijn in de volgende jaren van de security markt.

Onze markt kent de laatste jaren wel meer disrupties, voornamelijk door modellen van ‘security as a service’. De markt heeft nood aan globaliseringdigitalisering en consolidering die in onze sector zijn stempel drukt. De mindset van de klant in 2020 gaat ons ook meer sturen naar innovaties en evolutie in security, en de markt is ook wel klaar op dit moment voor bepaalde concepten.

Het gegeven van verandering is niet meer tegen te houden, we moeten er vooral ‘slim’ mee omgaan en de juiste strategische keuzes maken om het verschil te blijven maken & niet de nadelen maar de voordelen hiervan te ontdekken.

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Secury360?

We hebben dezelfde visie over de markt en worden echt als een partner behandeld over de hele lijn. Er is ruimte voor inspraak, feedback en overleg. Dit is ongezien in onze markt in een relatie tussen een installateur en een fabrikant. Hierdoor kan snel geschakeld worden waar nodig en hebben we zelf ook een korte keten tussen het product en de eindklant.

Wat is de feedback van de klanten?

Het product is nog ‘pril’ maar wordt goed onthaald. Spijtig genoeg zijn er al vele andere concepten voorgegaan die deze 100% accuraatheid in detectie ook verkondigden, en door hun falen is het vertrouwen wat weg en de markt (terecht) sceptisch. Het concept kan je ook niet op 5 minuten overmaken en toelichten, als echter iemand bereid is om de nodige tijd te investeren om het verhaal van Secury360 te doorgronden en de werkende demo te zien merken we een zeer enthousiast publiek. If you see it, you buy it… zeggen we hier wel in de wandelgangen.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.