Partner

Global

In deze spotlight laten wij onze partner Dahua technology aan het woord. Dahua is een vooroplopend provider van end-to-end beveiligingsoplossingen, -systemen en -services. Sinds inceptie streeft Dahua naar technologische innovatie, en investeert zelfs 10% van de jaarlijkse omzet in R&D. Geen wonder dat Dahua dus bekend staat om hun expertise op vlak van IoT video technologie, machine-vision en A.I. Zo is Dahua technology een logische partner voor het Secury360 proactief buiten detectie systeem.

installatie partner hero white background

Het is echt zoals men zegt: stilstaan is achteruitgaan, zeker in de huidige wereld. Je moet vooruit. A.I koppelen aan slimme camera’s, de ontwikkeling van de Secury360 box, dat hebben jullie bij Secury360 goed gezien.

Arnaud Lacourt
Arnaud Lacourt

Wat was jullie eerste indruk van het concept Secury360?

Toen Frederick ons over het concept inlichtte was het ons meteen duidelijk dat het om een bijzonder innovatief en ambitieus concept ging. Er waren zeker serieuze uitdagingen aan de uitvoering verbonden, zoals bij elk revolutionair idee. Maar we konden ons direct vinden in het concept, en hadden dus vertrouwen.

We zijn altijd op zoek naar technologisch innovatieve partners, en wouden dan ook vanaf het begin betrokken zijn. Het Secury360 buitendetectie concept is tenslotte open en revolutionair, en kan het hele buitendetectiesegment breder en toegankelijker maken.

Gelooft u dat de beveiligingsmarkt op zoek was naar een oplossing zoals Secury360?

Ja, zeker en vast. Technologie verandert continu, en dit is dubbel het geval bij buitendetectie. Dit segment heeft echt innovatie nodig. Persoonlijk merk ik dit enorm. Het is echt zoals men zegt:  stilstaan is  achteruitgaan, zeker in de huidige wereld. Je moet vooruit. A.I koppelen aan slimme camera’s, de ontwikkeling van de Secury360 box, dat hebben jullie bij Secury360 goed gezien. En dan vooral wanneer men deze koppelt aan onze camera’s.

Wat is jullie gevoel bij het team van Secury360?

Zeer dynamisch, innovatief. De teamleden weten waarmee ze bezig zijn. Ze vullen zeer goed de vraag van de markt in. Ze nemen ook zeker geen overhaaste, snelle beslissingen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar de installateurs, maar ook naar de eindklanten. Het is om deze redenen dat het Secury360 lukt om een gepast pakket op te stellen dat uitbreidbaar is wanneer de situatie erom vraagt.  

Waar zien jullie de grootste voordelen op lange termijn?

Wat zijn voor ons de grootste voordelen? Als innovatieve partner willen we altijd meehelpen aan innovatieve oplossingen. Onze A.I. oplossingen en camera’s die we momenteel hebben zijn gericht op een breed publiek, en als we partners hebben die op specifieke segmenten werken is dat mooi.

Onze camera’s worden ook alsmaar beter, en het is belangrijk dat onze lichtgevoelige en premium camera’s nu dankzij Secury360 ook in het buitendetectiesegment terecht komen. Bovendien zijn de installateur partners die actief zijn in dit segment ook mee met onze producten.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.