Partner

Global

In deze spotlight laten wij onze partner Bosch aan het woord. Bosch is een gevestigde waarde in de beveiligingssector, en voorziet o.a een breed scala aan intelligente camera’s. Bosch is voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en partners die het mogelijk maken om te leven “like a Bosch”. Daardoor is Bosch een logische partner voor het Secury360 proactief buiten detectie systeem.

installatie partner hero white background

Een inbraakpoging detecteren, nog voor dat deze kan plaatsvinden. Actie ondernemen nog voor dat er schade kan worden toegebracht aan ramen of deuren. Dat is toch de wens van elke woning- of bedrijfseigenaar, en zeker van hen die ooit geconfronteerd werden met de gevolgen van een inbraak?

Kris de Gendt
Kris de Gendt

Wat was jullie eerste indruk van het concept Secury360?

Het concept van Secury360 waarbij bewegingsmeldingen geverifieerd worden door een community van security professionals, die het mogelijk maakt binnen een zeer snelle tijd actie te ondernemen biedt een grote toegevoegde waarde. Omdat het systeem steeds op locatie bijgetraind wordt is het concept ook zeer future proof.

Bovendien sluit het inzetten van slimme camera’s om buitendetectie betrouwbaarder te maken nauw aan bij de Bosch filosofie, als het gaat om Intelligent Video Analytics en AIoT (artifical intelligence of things). Onze camera’s worden namelijk al sinds 2016 standaard geleverd met best-in-class video analytics.

Gelooft u dat de beveiligingsmarkt op zoek was naar een oplossing zoals Secury360?

Een inbraakpoging detecteren, nog voor dat deze kan plaatsvinden. Actie ondernemen nog voor dat er schade kan worden toegebracht aan ramen of deuren. Dat is toch de wens van elke woning- of bedrijfseigenaar, en zeker van hen die ooit geconfronteerd werden met de gevolgen van een inbraak?

Wat is jullie gevoel bij het team van Secury360?

Het zeer getalenteerde team van Secury360 heeft een passie voor slimme oplossingen. Dankzij hun doorgedreven technische kennis zijn ze in staat alle unieke features van onze camera’s te benutten. Dit staat  garant voor een mooi plaatje onder alle lichtomstandigheden, betrouwbare detectie, lage bandbreedte én data security – wat ook zeer belangrijk is, maar vaak onderschat wordt bij IoT devices.

Waarom is Secury360 een goede aanvulling op andere buitendetectie oplossingen?

Voor de meest kritische beveiligingstoepassingen maakt Secury360 gebruik van onze state-of-the-art Flexidome 8000i Starlight camera met best-in-class intelligent video analytics en AIoT.

Hiermee zorgt Secury360 niet alleen voor de meest betrouwbare vroegtijdige detectie, maar ook voor haarscherpe beeldopnames, beeldverificatie, en wordt er ook nog eens actie ondernomen wat zorgt voor een ontradend effect. De community van security professionals waarmee Secury360 te werk gaat kan dan ook het maximale halen uit de kwalitatief hoogwaardige beelden.

Waar zien jullie de grootste voordelen op lange termijn?

Voor de eindklant is het grootste voordeel zeker en vast dat zowel de materiële en emotionele schade die gepaard gaat met een inbraak voorkomen kan worden.

Op de lange termijn verwachten we een daling te zien in de inbraakcijfers doordat ook potentiële inbrekers zich bewust zullen worden van de grote pakkans met deze systemen. De bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid en extreem lange levensduur van onze Bosch camera’s zorgt bovendien voor een hoge ROI (Return On Investment). Door onze kwalitatieve Bosch camera’s met de innovatieve Secury360 module uit te rusten zal de eindklant genieten van hoogwaardige en preventieve beveiliging – en kunnen ze dus voor lange tijd op beide oren kunnen slapen.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.