Benoit Security

Installateurs
Belgium

Benoit Security is sinds 1975 actief in de security wereld. Ze staan in voor de elektronische beveiliging van zowel particuliere woningen, de bedrijfsmarkt en overheidsprojecten. Als lokale en familiale KMO met een focus op innovatie combineert Benoit Security “the best of both worlds”; de nieuwste technologieën en een persoonlijke aanpak. Zo wordt de klant maximaal ontzien.

Faded partner and installer image

We zijn nog maar pas ingestapt, maar de eerste installaties zijn nu aan het uitrollen. Ik verwacht alleen maar opbouwende feedback.

Liesbeth Benoit
 
Zaakvoerder
 
Benoit Security
Liesbeth Benoit
angle bg yellowlight

Liesbeth, zaakvoerder van Benoit Security, aan het woord

Waarom gelooft u in het concept en wenst u mee uw schoudershieronder te zetten?

We zetten met veel plezier onze schouders onder dit project omdat we weten dat big data de toekomst is. We geloven in deze equipe, namelijk jonge innovatieve ondernemers die out of the box durven denken. In de securitysector staan de toepassingen van dit concept momenteel nog in dekinderschoenen, maar wij zien er dan ook veel potentieel in. In het verleden had men minder vertrouwen in buitendetectiesystemen, omdat ze ondanks hun voordelen last hadden van te veel valse meldingen. Het systeem van Secury360 kaart dit aan. Met Secury360 worden verschillende technologieën perfect met elkaar gecombineerd. Op deze manier worden wij ondersteund, en kunnen we (op vlak van inbraakbeveiliging) preventief gaan werken.  

Wat was de vraag vanuit jullie klanten?

De klant had al langer nood aan een proactieve beveiligingsoplossing en wil hierin volledig ontzorgd worden. Dit zien wij zowel op privé als zakelijk vlak. De klant moet ons als installateur 100% kunnen vertrouwen en wij moeten 100% op onze fabrikant/ leveranciers kunnen vertrouwen.

Had de markt nood aan deze oplossing?

Ja, omwille van de snelle en accurate werking van de buitendetectie en de verificatie via de camerabeelden. Dit is doorslaggevend in het succes van Secury360 en hier zat de markt op te wachten.

Hoe zien jullie de samenwerking met Secury360?

Een team energieke, intelligente mensen, die meedenken in functie van het groter geheel. Ik durf te zeggen dat wij als partners samen een bijdrage kunnen leveren op maatschappelijk vlak. En zo samen mogen werken aan een veiligere wereld! Een zorgeloze en tevreden klant is toch waar iedereen van droomt?

Wat is de feedback van de klanten?

We zijn nog maar pas ingestapt, maar de eerste installaties zijn nu aan het uitrollen. Ik verwacht alleen maar opbouwende feedback.


Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.