Axis Communications

Tech partners
Global

Door intelligente technologie en menselijke verbeeldingskracht te combineren, bied Axis oplossingen op basis van zicht, geluid en analyse om de veiligheid te verbeteren en de bedrijfsprestaties te optimaliseren. De wereld verandert snel, en Axis heeft het mandaat om te zorgen dat ze die veranderingen voorblijven.

Faded partner and installer image

Er is op de markt een duidelijke behoefte aan deze technologie. De snelle reactie van Edge AI en het locatie gebaseerd bijtrainen door een community geeft een uiterst betrouwbare combinatie.

Johan Ledens
 
Sales Engineer Benelux
 
Axis Communications
Johan Ledens
angle bg yellowlight

Wat was jullie eerste indruk van het concept Secury360?

Goed plan! Het bundelen van krachten biedt een duidelijke meerwaarde. Het combineren van AI op de Axis-camera en de menselijke bevestiging maakt van Secury360 een uiterst betrouwbare oplossing.

Gelooft u dat de beveiligingsmarkt op zoek was naar eenoplossing zoals Secury360?

Er is op de markt een duidelijke behoefte aan deze technologie. De snelle reactie van Edge AI en het locatie gebaseerd bijtrainen door een community geeft een uiterst betrouwbare combinatie.

Wat is jullie gevoel bij het team van Secury360?

Jong, gedreven, creatief en een hart voor service.

Waarom is Secury360 een goede aanvulling op anderebuitendetectie oplossingen?

Iedere detectie moet geverifieerd worden en dat geldt des temeer in een ongecontroleerde buitenomgeving. Secury360 geeft enkel een alarm als deze is bevestigd door een community van security professionals en is daarom uiterst betrouwbaar. Door het gebruik van slimme Axis-camera’s is er ook altijd videomateriaal beschikbaar. Die beelden kunnen achteraf heel wat extra nuttige informatie over de situatie opleveren, daarnaast zorgen nieuwe functionaliteiten voor steeds meer aanvullende informatie.

Waar zien jullie de grootste voordelen op lange termijn?

De Edge AI blijft locatie gebaseerd slimmer en slimmer worden. Dit zorgt ervoor dat het systeem steeds sneller, betrouwbaarder en accurater kan werken. Voeg daar de geavanceerde camera-analytics aan toe en iedereen kan genieten van een betrouwbaar ‘early-warning’ alarmsysteem.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.