Partner

Netherlands

De wereld om ons heen verandert in rap tempo en risico’s veranderen mee. Dat vraagt om een nieuwe, proactieve manier van beveiligen. Bij Alert geloven ze: beveiligen is goed, voorkomen is beter. Ze denken daarom actief met u mee én vooruit en ondersteunen u met geavanceerde techniek, actuele kennis en deskundig personeel. Uit ervaring weten ze: gevaar zit ‘m in de details waar u zelf overheen kijkt. In alles wat ze doen speuren ze daarom naar vroegtijdige signalen en voorkomen ze problemen nog voordat ze zich aandienen. Zo zorgen ze er samen met u voor dat criminaliteit en calamiteiten geen kans krijgen. Dát is beveiligen volgens Alert. Excelleren op het snijvlak van mens en techniek, daar maken ze zich hard voor. Samen met hun partners!

installatie partner hero white background

Geen eindeloze opties die je niet nodig hebt. Je weet heel goed wat je krijgt bij Secury360. Klip en klaar.

Joost Klaren
Joost Klaren

Joost Klaren, directeur van Alert, aan het woord.

Wat was je eerste indruk van Secury360?

Secury360 had een serieuze propositie en die belofte wordt ook nagekomen. "Als wij als Alert een x aantal valse meldingen per maand krijgen, doet Secury360 hun job gewoon niet goed." Waar wij 15 seconden over een verificatie doen, doet Secury360 er 3 seconden over. Je begrijpt het ook dadelijk. Secury360 geeft duidelijk aan wat ze wél doen, maar ook wat ze niet doen.

Wat is de toegevoegde waarde van Secury360 voor controlekamers?

De workload verminderen en de meerwaarde (lees: betrouwbaarheid) voor eindgebruikers. Hoe minder we moeten reageren op meldingen die niet serieus blijken te zijn, hoe beter ons verhaal richting eindgebruiker is. Dan zijn we écht van toegevoegde waarde. Techniek kan veel eruit filteren maar er is uiteindelijk toch nog een menselijke interventie nodig. Dat doen wij.

Hoe verliep de integratie?

Het heeft een paar sessies geduurd om onze doelstelling duidelijk te maken, maar eens duidelijk is alles heel vlot verlopen. Roepen is gemakkelijk, maar Secury360 onderneemt echt actie. Het is een groot voordeel om rechtstreeks met de developer te schakelen.

Wat vind je van de oplossing van Secury360 in vergelijking met andere oplossingen?

No cure no pay. En dat kan omdat jullie focussen op dat waar jullie goed in zijn. Er is een hele reeks aan AI technologie, Secury360 maakt het verschil met intrusion. Jullie hebben een duidelijke focus. Daarnaast is het prijsmodel overzichtelijk. Geen eindeloze opties die je niet nodig hebt. Je weet heel goed wat je krijgt. Klip en klaar.

Wat denk je over de rol van jullie alarm- en servicecentrale met de evolutie van AI in de toekomst?

We zijn nu heel actief als alarmcentrale. Er zijn duidelijke procedures die gevolgd moeten worden. In de toekomst gaan we pro-actiever worden. Wij regelen de technologie voor de klant, als expert in ons veld. Bedrijvenparken zeggen bijvoorbeeld dat ze niet willen weten wanneer het goed gaat maar wanneer het de verkeerde kant op gaat. Ze willen dat wij als partner adviseren en daar een actieve rol in nemen. “We willen niet weten wanneer de spullen weggehaald zijn maar wanneer de spullen weggehaald zullen worden.” Voorspellen dus, en daar gaat AI ons enorm bij helpen.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.