Partner

Netherlands

Sinds 1992 is de Alert Group een betrouwbare partner in veiligheid voor bedrijven, overheden en particulieren in de regio Zuid Holland Zuid. Daarnaast hebben ze ruime ervaring op het gebied van bedrijfsrecherche en beschikken ze over een landelijk werkende en moderne Particuliere AlarmCentrale (PAC). Met hun integrale dienstverlening bieden ze u een totaalpakket aan veiligheidsoplossingen. Een geschikte meldkamer partner voor Secury360 buitendetectie dus!

installatie partner hero white background

,
angle bg yellowlight

Sinds 1992 helpt de Alert group particulieren, bedrijven en overheden met inventieve beveiligingsoplossingen.

Bij Alert geloven ze: beveiligen is goed, voorkomen is beter. Als men criminaliteit geen kans willen geven, hebben men een proactieve houding en anticiperende technieken nodig. De Alert Group wilt innoveren op het snijvlak van mens en techniek, vanuit een probleemvoorkomende benadering. Meedenken, maar vooral vooruitdenken. De werknemers van Alert zijn voorzien van actuele kennis en inzichten, goede communicatieve vaardigheden en een ondernemende instelling.

Alert is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf, recherchebureau en particuliere alarmcentrale. U kan hun certificaten hier terug vinden.

Zelf Secury360 partner worden?

Wordt partner via onze partner pagina hieronder.

training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.