Beveiligingsinstallateurs

Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste beveiliging wordt geïnstalleerd door een gecertificeerde professionele beveiligingsinstallateur. Daarom bouwen wij aan een netwerk van geselecteerde professionele installateurs in ieder land.

installatie partner hero white background
Klik op een logo en ontdek de verhalen van onze partners:

Naast het volledig unieke product genieten we ook van de juiste ondersteuninge over de facetten van beveiligingsproducten.

Kristoffer van Saet, Zaakvoerder van Saet Security
Kristoffer van Saet image
angle bg yellowlight
training icon
Opleiding
Wanneer  we een nieuwe installateur toevoegen aan onze partners genieten deze de juiste opleiding om het product te installeren en kalibreren.
support & service icon
Support
De eerste installaties zullen samen met ons technisch team gebeuren. Onze helpdesk is beschikbaar om remote support te bieden.
sales & marketing icon
Sales & marketing
Wij voorzien flyers, video’s en andere marketing materialen om de klant de juiste info te geven over ons product. Iedere nieuwe partner krijgt ook een sales training aan het begin van onze samenwerking.
mobile png icon
Upgrades
Wij verbeteren onze software en algoritmes continu, updates gebeuren zonder tussenkomst van de installateur en en vanop afstand.
unique icon
Uniek
Wij richten ons tot een beperkt aantal kwalitatieve partners per land. Hier wordt een duidelijk partner programma en prijs afgesproken.